Reisverzekering

Reisverzekering
  • U betaalt niet te veel dankzij onze scherpe premie.
  • U bent 365 dagen per jaar verzekerd, voor een lange vakantie of een nachtje weg.
  • U bent standaard verzekerd op wintersport of als u gaat duiken.
  • U bent over de hele wereld verzekerd.

Waar is het voor?

Met de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd bent u, wereldwijd, goed beschermd. U verzekert zich tegen schade tijdens uw vakantie. Met deze verzekering bent u het hele jaar door verzekerd. De doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd bestaat uit een basispakket en diverse aanvullende verzekeringen.

24 uur per dag hulp

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit en u wordt te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

De Hulpdienst van Delta Lloyd staat 24 uur per dag voor u klaar in geval van nood, bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Bent u betrokken bii een ongeval? Dan regelt en betaalt de Delta Lloyd Hulpdienst het (zieken)vervoer naar uw woonplaats, inclusief noodzakelijke (medische) begeleiding.
  • Hebt u medicijnen nodig? En zijn deze door een arts voorgeschreven? Dan regelt de Delta Lloyd Hulpdienst de toezending en betaling van medicijnen die op uw vakantiebestemming niet verkrijgbaar zijn.
  • Wordt u in het ziekenhuis opgenomen in het buitenland? Dan neemt de Delta Lloyd Hulpdienst contact op met uw zorgverzekeraar zodat de geneeskundige kosten direct worden betaald.
  • Verliest u uw paspoort en/of visum? De Delta Lloyd Hulpdienst helpt u bij ambassades, consulaten en andere officiële instanties.

De uitbreidingen op uw reisverzekering

U kunt de reisverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen.

Documenten reisverzekering

Verzekeringskaart

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze reisverzekering.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: