Delta Lloyd Privé Pakket

Wilt u meer informatie?

Hebt u interesse in het Delta Lloyd Privé Pakket? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar uw verzekeringsadviseur. Hij vertelt u graag meer. Bovendien houdt hij rekening met uw wensen. Ook geeft hij persoonlijk advies.

Wist u dat:

  • u geen eigen risico hebt bij schade aan personenauto’s als u de schade herstelt bij een herstelbedrijf dat is geselecteerd door Delta Lloyd en u gekozen heeft voor het standaard eigen risico? 
  • u bij ons 20 procent korting krijgt op de inboedelverzekering? 
    Dit kan alleen wanneer u een geldig inbraakpreventiecertificaat hebt. Dit is een keurmerk dat u uw woning voldoende hebt beveiligd. Een inbraakpreventiecertificaat is een keurmerk dat u kunt krijgen van een NCP-erkend BORG-beveiligingsbedrijf of van een VEB Select-beveiligingsbedrijf. Ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft u deze korting.
  • u geen eigen risico hebt bij onze aansprakelijkheidsverzekering?  
  • u 60 procent no-claimkorting krijgt bij een autoverzekering als starter? 
    Deze korting krijgt u als u de verzekering voor het eerst afsluit.
  • u gratis (pech)hulp krijgt in het buitenland als u een Volledig Casco dekking hebt? Dit geldt niet alleen bij een ongeval, maar ook bij mechanische autopech.

Hebt u vragen? Uw verzekeringsadviseur geeft u graag meer informatie. Hij kan u bovendien helpen met het samenstellen van uw verzekeringspakket.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke en informatie over geldzaken en verzekeren: