Erasmus Leven Garantie Plan met premiebetaling

Let op! Dit product kon u in het verleden afsluiten bij Erasmus Leven, onderdeel van Delta Lloyd. Op dit moment is dit niet meer mogelijk. Hebt u een Garantieplan met premiebetaling? Op deze pagina vindt u meer informatie over uw verzekering.

Met het Garantie Plan bouwt u veilig een gegarandeerd eindkapitaal op. Het Garantie Plan met premiebetaling gebruikt u om bijvoorbeeld een pensioenaanvulling op te bouwen. De rentevergoeding staat vast en is gegarandeerd. En met de uitgebreide overlijdensrisicoverzekering (ORV) kunt u uw nabestaande verzorgd achterlaten.

Voorwaarden en documenten

Hieronder vindt u een overzicht van de voorwaarden en documenten die bij het Garantie Plan horen. Welke voorwaarden voor u van toepassing zijn, ziet u op uw polisblad.

Vragen over het Garantie Plan met premiebetaling

Vind uw antwoord bij de veelgestelde vragen

 • Kan ik stoppen met premie betalen?

  Ja, dat kan. Graag ontvangen wij dan de gegevens van deze persoon (naam, geboortedatum, Burger Service Nummer (BSN)) en een getekend verzoek van u. Houdt u er wel rekening mee dat u niet het kapitaal ontvangt dat op het polisblad staat. Dit kapitaal is berekend op basis van premiebetaling gedurende de gehele duur van de verzekering.

 • Kan ik een ander aanwijzen als begunstigde op de polis?

  Ja, dat kan. Graag ontvangen wij dan de gegevens van deze persoon (naam, geboortedatum, Burger Service Nummer (BSN)) en een getekend verzoek van u.

 • Kan ik kosteloos geld uit mijn verzekering opnemen (deelafkoop)?

  Nee, bij een verandering in uw verzekering, zoals een deelafkoop, worden er altijd kosten gerekend.

 • Ik wil mijn opgebouwde kapitaal onderbrengen bij een andere maatschappij. Kan dat?

  Jammer dat u uw kapitaal onder wilt brengen bij een andere maatschappij. Wist u dat u bij Erasmus ook uitstekend terecht kunt als u uw kapitaal verder wilt laten groeien of wilt laten uitkeren? 
  U leest hier meer over op de pagina Lijfrente laten uitbetalen.

  Maar u mag uw kapitaal natuurlijk ook ergens anders onderbrengen. 

 • Mijn Garantie Plan bereikt de einddatum, wat nu?

  Bereikt uw Garantie Plan binnenkort de einddatum, dan kunt u een aantal dingen doen. U leest hier meer over op de pagina Uw vrijkomende lijfrentekapitaal.


Vind een financieel adviseur

bij u in de buurt

Vind een adviseur

Direct regelen

Uw verzekering

Naar boven