Ongevallen en overlijden

Grote kans dat u zorgeloos wilt leven. Niet stilstaan bij ongelukken of zelfs overlijden. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. U wilt niet voor financiële verrassingen komen te staan bij een ongeval of overlijden. Een goede verzekering helpt u hierbij.

Uitkering na uw overlijden met de Overlijdensrisicoverzekering

Voor de meesten geen prettige gedachte: overlijden. Toch is het goed om hierbij stil te staan. De financiële gevolgen kunnen groot zijn voor uw partner of uw gezin. Hebt u zich  bijvoorbeeld afgevraagd of uw kinderen kunnen blijven studeren? Of uw partner de hypotheek kan blijven betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering hebt u de zekerheid dat uw partner of gezin een uitkering ontvangen na uw overlijden.

Overlijdensrisicoverzekering

Een gezinsongevallenverzekering kan een eenmalige uitkering geven bij ongevallen of overlijden

U valt van de trap, een sportblessure, een slippartij met de fiets. Door een ongeluk kunt u of een gezinslid invalide raken of zelfs overlijden. U moet dan bijvoorbeeld uw woning of auto aanpassen. Voor deze extra kosten kunt u een gezinsongevallenverzekering afsluiten. U kunt dan eenmalig een bedrag bij ongevallen of overlijden ontvangen.

Gezinsongevallenverzekering

Over de hele wereld verzekerd bij ongevallen met de Reisverzekering

Het kan gebeuren dat u op reis een ongeluk krijgt. U wordt invalide of erger nog, u overlijdt. Niemand wil zich dan bezighouden met het financiële plaatje. Met de uitgebreide doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd hoeft dat ook niet. U bent dan over de hele wereld zeker dat er bij een ongeval of overlijden een vast bedrag wordt uitgekeerd.

Reisverzekering

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Alle verzekeringen in één pakket

Al uw verzekeringen in het Verzekeringspakket Particulieren. Ontvang tot 12,5% korting via uw adviseur.