Over de omzetting

Wij zetten uw Flexibel Pensioen Plan om naar het Persoonlijk Pensioen Plan. U hebt hierover een brief van ons ontvangen. Meer informatie over uw Persoonlijk Pensioen Plan kunt u ook terugvinden in het Pensioenreglement [PDF] .

Belegt u in een lifecyle of stelt u zelf uw beleggingen samen?

Dan zetten wij de waarde van uw Flexibel Pensioen Plan om naar de Neutrale Lifecycle van Delta Lloyd gebaseerd op Profiel Mixfondsen. Dit is de standaard Lifecycle van Delta Lloyd en biedt u de ideale mix tussen rendement en risico voor uw pensioenopbouw. Wilt u in de Neutrale Lifecycle beleggen? Dan hoeft u verder niets te doen.

Wat zijn uw keuzemogelijkheden?

Wilt u niet in de Neutrale Lifecycle beleggen? Dan kunt u kiezen voor de Defensieve of Offensieve Lifecycle van Delta Lloyd. U moet dan wel uw beleggingsprofiel bepalen. Vult u hiervoor de Profielbepaler [PDF] in.

Wilt u zelf uw beleggingen samenstellen?

Dan kiest u voor Zelf Beleggen. Dan moet u uw beleggingsprofiel bepalen en aan ons doorgeven voor welke beleggingsfondsen u kiest. Vult u hiervoor de Profielbepaler [PDF] en het fondskeuzeformulier [PDF] in. U vindt een overzicht van de fondsen waar u uit kunt kiezen op fondsinformatie en koersen.

Belegt u in het GarantPlus fonds met garantie?

Dan kunt u er voor kiezen om deze garantie te behouden. Deze keuze is eenmalig en kunt u alleen maken bij de omzetting naar het Persoonlijk Pensioen Plan. Meer hierover leest u in de brief die u van ons ontving.

Bekijk de productwijzer van het GarantPlus Fonds [PDF] . Voor de actuele koers kunt u contact opnemen met onze Client Service Desk, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer (020) 594 8100.

Belegt u in de Kapitaalmarktrente Rekening?

Dan kunt u er voor kiezen om dit fonds te behouden. Deze keuze is eenmalig en kunt u alleen maken bij de omzetting naar het Persoonlijk Pensioen Plan. Meer hierover leest u in de brief die u van ons ontving.

Bekijk de productinformatie [PDF] en de tarieven [PDF] van de Kapitaalmarktrente Rekening.