Hoeveel pensioen bouwt u op in totaal?

Op uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ziet u hoeveel pensioen u opbouwt via uw huidige werkgever. Hebt u ook bij andere werkgevers gewerkt? Of bouwt u ook op een andere manier inkomen voor later op? Dan tellen deze inkomensbronnen natuurlijk ook mee.

Pensioenoverzichten van andere werkgevers

Hebt u ook pensioen opgebouwd bij andere werkgevers? Dan ontvangt u hiervoor een keer in de vijf jaar een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). U ontvangt dit overzicht van de pensioenverzekeraar of het pensioenfonds. Op mijnpensioenoverzicht.nl vindt u een totaaloverzicht van al uw pensioenaanspraken. U hebt uw DigiD nodig om in te loggen.
Ga naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Uw actuele pensioen bij Delta Lloyd

Uw Uniform Pensioenoverzicht is een momentopname van uw pensioen. Hebt u inloggegevens van ons ontvangen voor Pensioen Services Online? Dan kunt u ieder moment uw actuele pensioen bij Delta Lloyd bekijken. U vindt hier ook de pensioenplanner. De pensioenplanner helpt u om inzicht te krijgen in uw totale inkomen voor later.
Ga naar Pensioen Services Online.

Uw totale inkomen voor later

De pensioenplanner op Pensioen Services Online helpt u om inzicht te krijgen in uw totale inkomen voor later. Hebt u (nog) geen toegang tot Pensioen Services Online? Dan kunt u hiervoor het Delta Lloyd Inkomenskompas gebruiken. Hiermee weet u in drie stappen waar u nu staat. En wat u kunt doen om later een passend inkomen te hebben.
Bekijk het Inkomenskompas.