Pensioen Services Online: inzicht in uw pensioen

Pensioen Services Online
Als je wilt weten waar je uitkomt, moet je eerst weten waar je bent
  • Overzicht huidige pensioensituatie
  • Direct toekomstscenario’s berekenen
  • Alle belangrijke pensioendocumenten online inzien

Hebt u een brief ontvangen?

Hebt u een brief van Delta Lloyd over Pensioen Services Online ontvangen? Maak dan eerst uw Mijn Delta Lloyd account aan. U stelt dan een gebruikersnaam en wachtwoord in voor Mijn Delta Lloyd. Hiermee krijgt u ook toegang tot Pensioen Services Online.


Pensioen Services Online

Pensioen Services Online biedt u de mogelijkheid om uw opgebouwde pensioen online in te zien. En u kunt gebruikmaken van de pensioenplanner. Dit is een handig middel waarmee u duidelijk inzicht krijgt in uw pensioen. U ziet direct waar u later uitkomt en wat de gevolgen zijn als u uw pensioen aanpast. De diverse uitlegvideo's vertellen u op een eenvoudige manier wanneer u in actie moet komen en welke risico's u loopt. Pensioen Services Online is op uw pc, tablet of smartphone beschikbaar via het portaal Mijn Delta Lloyd. 

Om in te loggen op Mijn Delta Lloyd en gebruik te maken van Pensioen Services Online hebt u een wachtwoord en gebruikersnaam nodig. Via Delta Lloyd krijgt u bericht hoe u Mijn Delta Lloyd activeert en uw inloggegevens ontvangt.

Meer informatie

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen.
  • Hebt u een andere vraag? Neem dan contact op met uw adviseur.
  • Ook kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 020 - 594 8100, of stuur een e-mail aan csd@deltalloyd.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.

Inloggen Mijn Delta Lloyd

Hebt u zich geregistreerd voor Mijn Delta Lloyd? En wilt u naar Pensioen Services Online? Log dan nu in!

Wat kan ik met Pensioen Services Online?

In deze video ziet u wat u met Pensioen Services Online en de pensioenplanner kunt doen.