Ontvangen lijfrenteuitkering of pensioenuitkering

Een spaarbedrag opgebouwd met een lijfrenteproduct of pensioenverzekering? Dan wilt u beschikken over het gespaarde geld. Dit kan in de vorm van een uitkering. We bieden verschillende producten om uw spaarbedrag uit te keren. Kies de vorm die bij u past.

Hebt u een spaarbedrag opgebouwd met een lijfrenteproduct?

Hebt u een spaarbedrag opgebouwd met een lijfrenteproduct? En komt dit binnenkort vrij? Dan bieden wij u twee producten om de uitkering van uw lijfrenteproduct te ontvangen. We hebben een verzekeringsoplossing en een bancaire oplossing.

Banksparen met uw lijfrenteuitkering

De bancaire oplossing heet bij ons de Lijfrente Oogstrekening. U kunt met de Lijfrente Oogstrekening een uitkering voor uw opgebouwde lijfrenteproduct krijgen. U bepaalt zelf hoe lang de uitkering duurt en hoe hoog de uitkering is. Houdt u hierbij wel rekening met de wettelijke regels voor banksparen. Uw financieel adviseur kan u hier meer over vertellen. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen een Direct Ingaande Lijfrente en de Lijfrente Oogstrekening? Neem dan contact op met uw financieel adviseur.

Lijfrente Oogstrekening

Direct Ingaande Lijfrente

De verzekeringsoplossing heet bij ons de Direct Ingaande Lijfrente. U krijgt dan bijvoorbeeld elke maand een uitkering totdat u overlijdt. U kunt de Direct Ingaande Lijfrente ook afsluiten voor u en uw partner samen. Als u overlijdt dan krijgt uw partner elke maand een uitkering totdat uw partner overlijdt. Houdt u hierbij wel rekening met de wettelijke regels die gelden. Uw financieel adviseur kan u hier meer over vertellen.

Direct Ingaande Lijfrente

Direct Ingaand Pensioen

Hebt u een spaarbedrag opgebouwd met een pensioenverzekering? En komt dit binnenkort vrij? Dan komt u voor de verplichte keuze te staan hoe u de uitkering wilt ontvangen. Wij hebben hiervoor het Direct Ingaand Pensioen. U krijgt dan bijvoorbeeld elke maand een uitkering totdat u overlijdt. U kunt het Direct Ingaand Pensioen ook afsluiten voor u en uw partner samen. Als u overlijdt dan krijgt uw partner elke maand een uitkering totdat uw partner overlijdt. Houdt u hierbij wel rekening met de wettelijke regels die gelden. Uw financieel adviseur kan u hier meer over vertellen.

Direct Ingaand Pensioen

Pensioen ABC

Veel mensen vinden hun pensioen best ingewikkeld. Dit komt vooral door de moeilijke woorden en begrippen. Delta Lloyd begrijpt dat en heeft daarom de belangrijkste begrippen voor u op een rij gezet.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Vind hier het antwoord op veelgestelde pensioenvragen.