Bereken de hoogte van uw pensioenuitkering in enkele minuten

Koopt u op uw pensioendatum zelf een pensioenuitkering? Dan kunt u kiezen voor het Direct Ingaand Pensioen van Delta Lloyd. Hieronder berekent u eenvoudig de hoogte van uw uitkering. 

Voor deze berekening hebt u de gewenste pensioendatum en de hoogte van uw pensioenkapitaal nodig. Houd de brief met het (verwachte) kapitaal waarvan u uw pensioenuitkering moet kopen bij de hand. 

Om u te helpen bij de keuze voor een vaste en een variabele pensioenuitkering, is er een standaardmodel ontwikkeld. Ook kunt u dit model gebruiken om onze pensioenuitkeringen te vergelijken met andere aanbieders. Hierna vindt u twee gangbare voorbeelden van dit standaardmodel. Een met globale [PDF]  informatie en een met meer gedetailleerde [PDF]  uitleg.  

De uitkeringen die u ziet zijn brutobedragen. U moet hierover dus nog belasting en premies betalen.
Let op: hebt u het kapitaal van een nettopensioenregeling ingevuld? Dan zijn de bedragen wel netto.

Wilt u weten wanneer het Direct Ingaand Pensioen van Delta Lloyd interessant is voor u? Of welke keuzemogelijkheden u allemaal hebt? Kijk dan eens bij U gaat binnenkort met pensioen

Wilt u graag meer informatie over uw persoonlijke situatie? Of wilt u weten wat deze berekening precies voor u betekent? Laat u dan persoonlijk adviseren door een onafhankelijke financieel adviseur. Let op: u kunt het Direct Ingaand Pensioen alleen afsluiten via een onafhankelijke adviseur.

Vind een adviseur
Naar boven