Pensioen voor grote bedrijven

Pensioenoplossingen voor grote bedrijven

Pensioenoplossingen voor werkgevers

In Nederland heeft bijna elke werkgever een pensioenregeling voor zijn werknemers. Pensioen is dan ook een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Of een regeling ook geschikt voor uw bedrijf hangt af van verschillende zaken. U weegt natuurlijk de kosten af. Maar u kijkt ook naar de risico’s die u loopt. Risico’s zoals het stijgen van de levensverwachting en de ontwikkelingen van de rente door het veranderen van de economie zijn niet te voorspellen. Delta Lloyd Corporate Clients biedt grote bedrijven met meer dan tweehonderd werknemers verschillende pensioenoplossingen.

Oplossingen op basis van beschikbare premie

Met beschikbare premieregelingen hebt u controle over de kosten van de pensioenoplossing. Uw werknemers dragen het grootste deel van de risico’s. Voor het verlagen van deze risico’s bieden we u verschillende mogelijkheden.

Verzekeren van gegarandeerde pensioenafspraken

Regelingen op basis van salaris en het aantal jaren dat iemand in dienst is (salarisdiensttijdregelingen) bieden de hoogste garantie voor uw werknemers. Voor de periode van het contract garanderen wij de tarieven. Wilt u nog meer risico’s beperken? Dat kan! U kunt de winst gebruiken om Delta Lloyd extra zekerheden in te laten bouwen.

Over geldzaken en pensioen

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en pensioen:

Internationaal bedrijf?

Delta Lloyd werkt samen met Insurope om u te ondersteunen bij het optimaal inrichten van uw personeelsvoorzieningen.