Geef kapotte spullen een tweede leven; word vrijwilliger bij het Repair Café

Hebt u twee rechterhanden en vindt u het leuk om kapotte spullen te repareren? Word vrijwilliger bij een Repair Café bij u in de buurt.

Een stoel waarvan een poot los zit, een kapotte broodrooster, een wollen trui met mottengaatjes - vaak worden ze weggegooid. Weet u hoe u ze kunt maken? Dan bent u de ideale vrijwilliger voor het Repair Café. Het Repair Café is een plek waar vrijwilligers samen met de bezoekers de meegebrachte kapotte spullen repareren.

Vrijwilliger bij het repaircafé

Doet u mee?

In wekelijkse of maandelijkse bijeenkomsten kunt u als vrijwilliger helpen bij het repareren van kapotte spullen. Zo groeit de afvalberg iets minder snel. Elk Repair Café heeft expertise, gereedschap en materiaal beschikbaar. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. Stel uw vakkennis beschikbaar en ga samen met de bezoekers aan de slag.

Concreet aanmelden of meer informatie

Voor de invulling van dit vrijwilligerswerk werken wij samen met Nudge. Nudge is een sociale onderneming en realiseert blijvende positieve gedragsverandering. Bij alle activiteiten verbindt Nudge duurzaamheidsinitiatieven uit de samenleving met bedrijven en organisaties. De initiatieven worden zo versterkt en versneld. 

Kijk voor meer informatie of u aanmelden op nudge.nl