Pensioen Continu Plan nettopensioen

Breng uw inkomen en dat van uw partner op peil

Pensioen Continu Plan
  • Aanvulling lagere pensioen
  • Met belastingvoordeel
  • Maandelijks aan te passen of stop te zetten
  • Doorbetaling premie bij arbeidsongeschiktheid

Bepaal uw eigen koers

Hebt u een pensioengevend salaris dat hoger is dan het maximum pensioengevend salaris? Dan is uw pensioenregeling vanaf 1 januari 2015 (flink) versoberd. In de video 'Hoe staat uw pensioen ervoor?' ziet u wat er is gewijzigd. Het is dus belangrijk uw koers te bepalen! Dan voorkomt u een (grote) terugval in inkomen van u en/of uw partner. Biedt uw werkgever u de mogelijkheid om deel te nemen aan het Pensioen Continu Plan nettopensioen? Dan kunt u uw pensioen en/of dat van uw partner grotendeels en met belastingvoordeel aanvullen. U staat voor de belangrijke keuze hier wel of geen gebruik van te maken.

Het Pensioen Continu Plan in het kort

Uw werkgever biedt u een of beide van de volgende mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen:

Maak uw keuze in het menu links voor meer informatie over de mogelijkheden Vóór pensioendatum en Ná pensioendatum.

Uitgebreide informatie

Op de pagina Documenten vindt u de brochure(s) van het Pensioen Continu Plan. Heeft u een Pensioen Continu Plan netto pensioen polis, dan vindt u ook meer informatie op uw persoonlijk portaal, Mijn Delta Lloyd.


Wilt u het Pensioen Continu Plan aanvragen?

Als uw werkgever u het Pensioen Continu Plan aanbiedt, ontvangt u van ons een persoonlijk voorstel met voorbeeldberekeningen. U kunt deelnemen als uw salaris hoger is dan het maximum pensioengevend inkomen. In 2015 was dit € 100.000. Dit maximum wordt jaarlijks door de belastingdienst aangepast. In 2018 is het maximum € 105.075.

Biedt uw werkgever het Pensioen Continu Plan aan maar hebt u nog geen voorstel ontvangen? Vraag uw werkgever naar de status. Of vraag uw persoonlijk voorstel aan via pensioencontinuplan@deltalloyd.nl.

Wij baseren uw voorstel op uw huidige salaris en de mogelijkheden binnen het Pensioen Continu Plan die uw werkgever u aanbiedt. Neemt u het voorstel goed door met een onafhankelijke financieel adviseur, zodat u zeker weet dat dit product goed aansluit bij uw financiële situatie. Hij of zij kan ook andere keuzes voor u doorrekenen. Besluit u uw pensioen aan te vullen met het Pensioen Continu Plan? Vul dan het aanvraagformulier in dat u bij het voorstel ontvangt. De premie zal door uw werkgever maandelijks worden ingehouden op uw (netto) salaris.

Financieel adviseur

Hebt u nog geen adviseur? Maak vrijblijvend een afspraak met een financieel adviseur bij u in de buurt. Deze geeft u graag persoonlijk advies.

Vragen?

Kijk bij veelgestelde vragen over Pensioen Continu Plan nettopensioen. Of neem contact op met uw werkgever of financieel adviseur. Voor vragen over uw pensioenregeling bij Delta Lloyd kunt u ook contact opnemen met onze Client Service Desk, telefoonnummer 020 - 594 81 00. Wij helpen u graag.