Documenten

Op deze pagina vindt u documenten met meer informatie over het Pensioen Continu Plan en formulieren voor uw beleggingskeuze en voor wijzigingen in het Pensioen Continu Plan.

Meer informatie over het Pensioen Continu Plan nettolijfrente

Met de volgende informatie bent u goed op de hoogte. Biedt uw werkgever het Pensioen Continu Plan nettolijfrente aan? Dan ontvangt u deze informatie bij uw brief met persoonlijke voorbeeldberekeningen.

Wijzigingen in het Pensioen Continu Plan doorgeven

Wilt u een wijziging doorvoeren in uw Pensioen Continu Plan nettolijfrente? Gebruik dan het volgende formulier:
  • Wijzigingsformulier [PDF] : u vult dit formulier in als u modules wilt aanpassen, stopzetten of juist wilt aanzetten.

Formulieren voor uw beleggingskeuze binnen het Pensioen Continu Plan

Hebt u het Pensioen Continu Plan nettolijfrente afgesloten en (ook) gekozen voor aanvulling van het pensioen na de pensioendatum? Dan beleggen wij standaard voor u in de Neutrale Lifecycle. Wilt u dat niet? Gebruik dan de volgende formulieren: 

Dienstverleningsdocument nettolijfrente

Nettolijrente verzekeringen zijn vaak ingewikkeld. En u wilt zich graag goed en grondig laten adviseren. Dat advies kunt u op twee manieren inwinnen. 

Onafhankelijk advies
Zoekt u objectief advies? Dan raden wij u aan gebruik te maken van een onafhankelijke adviseur. Hij of zij kan de producten van verschillende aanbieders voor u vergelijken. Delta Lloyd werkt al vele jaren goed samen met zo'n 700 onafhankelijke adviseurs. Hebt u geen adviseur? Dan kunt u er hier een vinden. 

Advies van Delta Lloyd
Hebt u geen behoefte aan onafhankelijk advies? Dan helpt de Delta Lloyd adviseur u graag verder. Hij zal u alleen adviseren over de nettolijfrente producten van Delta Lloyd Levensverzekering NV. Het advies is niet gratis: u betaalt uw Delta Lloyd adviseur op basis van een uurtarief. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat de Delta Lloyd adviseur voor u kan betekenen? In onderstaande Dienstverleningsdocumenten Vermogen Opbouwen en het Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken vindt u onze dienstverlening en de kosten. 

Financiële bijsluiter Pensioen Continu Plan nettolijfrente

Bekijk de financiële bijsluiter van het Pensioen Continu Plan nettolijfrente [PDF] .