E-pensioen website niet meer in gebruik

Het spijt ons dat wij u hierover niet duidelijk hebben geïnformeerd. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Delta Lloyd is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe pensioenplanner. Helaas is de nieuwe pensioenplanner nog niet voor u beschikbaar. Zodra dit verandert, informeren wij u daarover. Hieronder leest u welke alternatieven u hebt.

Wilt u uw inkomen voor later plannen?

Tot onze nieuwe pensioenplanner beschikbaar is kunt u gebruik maken van het Inkomenskompas. Het Delta Lloyd Inkomenskompas is een online hulpmiddel waarmee u in een paar stappen inzicht krijgt of u op koers ligt met uw inkomen voor later.

Wat kunt u met het Inkomenskompas?

Met het Inkomenskompas ziet u eenvoudig of u later genoeg geld hebt. Dit door de in de toekomst verwachte inkomsten (AOW, pensioen en/of spaargeld en beleggingen) af te zetten tegen de verwachte uitgaven.
Wijkt dit van elkaar af? Dan kunt u direct zien wat u kunt doen om dit verschil te verkleinen of voorkomen. Bijvoorbeeld door langer door te werken, extra te sparen, beleggen of uw uitgavenpatroon te herzien. Met het Inkomenskompas kunt u direct uw exacte pensioengegevens ophalen via www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Uw persoonlijke overzicht wordt getoond in een PDF die u kunt bewaren en printen. Bijvoorbeeld om hier vervolgens mee naar uw financieel adviseur te gaan.

Met het Inkomenskompas kunt u niet uw pensioenregeling inzien.

Hebt u een beleggingspolis en wilt u inzicht in de waarde van uw beleggingen?

Eenmaal per jaar ontvangt u het kosten- en waardeoverzicht. Dit overzicht geeft u inzicht in de kosten- en verzekeringspremies, de waardeontwikkeling en de waarde van uw beleggingspensioen.

Wilt u meer informatie over koers en fondsinformatie? Kijk dan op onze pagina: zelf beleggen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. Neem hiervoor contact op met onze Client Service Desk. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 020 - 594 81 00.