De Delta Lloyd App

Onze klanten en adviseurs hebben altijd en overal een smartphone bij de hand. Daarom hebben wij de Delta Lloyd App ontwikkeld. Verzekeringszaken kunnen nu overal mobiel geregeld worden. Zo ervaart u het gemak van mobiel zaken doen.

Delta Lloyd App zorg declareren

Ontdek het gemak van de Delta Lloyd App

Bekijk hieronder wat de App u biedt: 

  • Direct uw zorgkosten declareren. Hebt  u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Vul dan uw relatienummer en geboortedatum in en u declareert uw zorgkosten heel eenvoudig met de Delta Lloyd App.
  • Een hypotheek voor uw droomhuis? Bekijk snel de status van uw Detla Lloyd hypotheek-aanvraag. 
  • Hebt u een bouwdepot afgesloten? U kunt heel eenvoudig een declaratie indienen. Een foto van de factuur maken en verzenden via uw mobiel is voldoende! 
  • Mogelijkheden om mobiel schade te melden voor uw autoverzekering.
  • Een wegwijzer voor wat te doen bij een calamiteit, schade of pech voor alle verzekeringen en bankproducten. 
  • Hulp onderweg. Adressen van de schade- en glasherstelbedrijven waar Delta Lloyd mee samenwerkt inclusief navigatie naar het adres.  
  • Click-to-call functionaliteit om contact op te nemen met het contact center, hulpdiensten in binnen- en buitenland of een Nederlandse ambassade. Schade in binnen- en buitenland kan direct worden gemeld. De app bevat bovendien de (internationale) telefoonnummers van politie, brandweer, ambulance en van de Nederlandse Ambassades in het buitenland.
  • Slachtoffer van diefstal? Dan wordt u geholpen met de juiste nummers om bijvoorbeeld uw bankpas te blokkeren.

Ook handig voor de adviseur

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe services, handige tools en relevante informatie om het werk van de adviseur zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Daarom hebben wij al in 2011 de Fiscale Pensioen app geïntroduceerd. Met meer dan 5000 gebruikers een populaire app onder de (pensioen)adviseurs. 

Dit jaar verhuist de Fiscale Pensioen app naar de Delta Lloyd App. De rekentools, handige informatie en de actuele Fiscale Feiten & Cijfers vindt u dus voortaan in de Delta Lloyd App onder de button 'voor de adviseur'. Zo heeft u in één app alle online hulpmiddelen van Delta Lloyd bij de hand.


Downloaden

U kunt de Delta Lloyd App gratis downloaden in de App Store of Google Play. Na het downloaden krijgt u een korte uitleg zodat u precies weet hoe de App werkt.