Ervaar het gemak van de Delta Lloyd App

Met uw vingerafdruk of pincode eenvoudig inloggen op Mijn Delta Lloyd. Zo heeft u altijd uw Delta Lloyd producten bij de hand. Of declareer snel een nota voor zorg of bouwdepot via de app. Met de Delta Lloyd App ervaart u het gemak van mobiel zaken doen. 


Delta Lloyd App zorg declareren

Dit kunt u doen met de app

Bekijk de functies en mogelijkheden: 

 1. Duidelijk overzicht van uw Delta Lloyd producten. Makkelijk en veilig inloggen met uw vingerafdruk of een pincode. Koppel eenmalig uw toestel aan uw Mijn Delta Lloyd account. 
 2. Snel uw zorgkosten declareren. Hebt u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Vul dan uw relatienummer en geboortedatum in en u declareert uw zorgkosten heel eenvoudig met de Delta Lloyd App. 
 3. Een nota indienen voor een gezinslid? Geen probleem, wij zorgen er automatisch voor dat de rekening aan het juiste gezinslid wordt gekoppeld. 
 4. Een hypotheek voor uw droomhuis? Bekijk snel de status van uw Delta Lloyd hypotheek-aanvraag.
 5. Hebt u een bouwdepot afgesloten? U kunt heel eenvoudig een declaratie indienen. Een foto van de factuur maken en verzenden via uw mobiel is voldoende!
 6. Met de Inkomensplanner krijgt u inzicht in uw inkomen voor later. Ook kunt u eenvoudig pensioenberekeningen maken. Zo ziet u bijvoorbeeld wat de gevolgen zijn van eerder of later stoppen met werken of als u gedeeltelijk met pensioen gaat.
 7. Hulp onderweg. Adressen van de schade- en glasherstelbedrijven waar Delta Lloyd mee samenwerkt inclusief navigatie naar het adres. 
 8. Click-to-call functionaliteit om contact op te nemen met de klantenservice of stuur een WhatsApp-bericht.

Ook handig voor de adviseur

Het boekje Fiscale Feiten & Cijfers 2017 staat ook in de Delta Lloyd App. Zo heeft u met deze App altijd de actuele kerncijfers op zak.

Daarnaast vindt u in de App handige rekentools voor pensioenberekeningen, zoals vervroegd uittreden, deeltijdpensioen en bruto/netto berekeningen.

Nieuw in versie 3.0 (iOS) en 3.0 (Android)

 • Nieuw design! 
 • Inloggen met pincode en/of vingerafdruk op Mijn Delta Lloyd.
 • De keuze voor startscherm particulier of adviseur wordt nu opgeslagen. Deze kunt u eenvoudig weer wijzigen.  
Gebruik altijd de meest recente versie van de App. Dan beschikt u over de nieuwste functies en de meest recente veiligheidsstandaarden.

Downloaden

U kunt de Delta Lloyd App gratis downloaden in de App Store of Google Play. Na het downloaden krijgt u een korte uitleg zodat u precies weet hoe de App werkt.