Depositogarantiestelsel

Bescherm uw spaargeld

Het depositogarantiestelsel biedt spaarders bescherming als een bank failliet gaat. Het depositogarantiestelsel garandeert dan een bedrag van maximaal € 100.000,- aan spaargeld (inclusief deposito's) per persoon, per bank, ongeacht het aantal rekeningen. Bij en/of rekeningen geldt dit bedrag voor elk van beide rekeninghouders. 

Delta Lloyd Bank doet mee aan het depositogarantiestelsel. OHRA Bank is ook een label van Delta Lloyd Bank. De maximale garantie van € 100.000,- geldt voor het totale bedrag aan spaargelden en deposito’s dat u hebt bij Delta Lloyd Bank én OHRA Bank samen.
  
Het depositogarantiestelsel geldt voor alle rekeninghouders en voor alle rekeningen van Delta Lloyd Bank, behalve voor de ZekerPlusHypotheek Rekening. Bij deze rekening wordt het spaargeld verrekend met de hypotheekschuld. 

Ook beleggingen vallen niet onder de garantie.

Wilt u meer weten over het depositogarantiestelsel?

Bekijk het informatieblad [PDF] . Of kijk op de website van De Nederlandsche Bank. U kunt De Nederlandsche Bank ook bellen op telefoonnummer 0800 020 10 68 (vanuit het buitenland: 0031 20 524 91 11.