U kunt uw hypotheek niet meer betalen

Lukt het u niet om uw maandbedrag van uw hypotheek te betalen? Hier leest u het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Wat als u uw hypotheek niet meer kunt betalen?

Lukt het u niet om uw maandbedrag van uw hypotheek te betalen? Of bent u bezorgd dat u dat binnenkort niet meer kunt? Neem dan altijd contact met op met onze medewerkers van de afdeling Intensief Beheer op telefoonnummer 020 - 594 5055. Of stuur een e-mail naar info@intensiefbeheer.deltalloyd.nl. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'Hulp bij betalingsproblemen'.

Bekijk onze reactietermijnen

Hebt u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie?

Hebt u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Dan kan uw restschuld in bepaalde situaties worden kwijtgescholden. Om voor kwijtschelding van uw restschuld in aanmerking te komen, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor meer informatie en de voorwaarden om voor deze garantie in aanmerking te komen, kunt u kijken op de website van NHG (www.nhg.nl) onder het kopje ‘Betalingsproblemen’.

Mag u uw huis tijdelijk verhuren?

Na het kopen van een nieuw huis kan het langer duren dan verwacht tot uw oude huis wordt verkocht. Het kan zijn dat u uw oude huis dan tijdelijk wilt verhuren om uw dubbele woonlasten op te vangen. Als u dat wilt, raden wij u aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken met uw financieel adviseur. Uw financieel adviseur kan beoordelen of u een beroep kunt doen op de Leegstandwet. Ook kan hij u mogelijke andere oplossingen aanreiken.

Meer informatie

WIlt u meer informatie? Kijk dan op onze pagina 'Hulp bij betalingsproblemen'.