De jaarlijkse brief over uw hypotheek

U hebt een brief van ons gekregen over uw hypotheek. In deze brief informeren wij u over het aflossen van uw hypotheek op de einddatum.

Bekijk de jaarlijkse brief over uw hypotheek via Mijn Delta Lloyd in E-bankieren bij 'Mijn Documenten'. 

Als u een schuld op de einddatum verwacht

Verwacht u dat u de lening op de einddatum niet helemaal kunt aflossen? En wilt u dat liever niet? Dan kunt u kiezen voor meer zekerheid. U hebt hier verschillende mogelijkheden voor. In de brochure Verantwoord lenen bij Delta Lloyd [PDF] leest u wat deze mogelijkheden zijn. Ook helpt deze brochure u te bepalen of uw hypotheek nog steeds bij uw persoonlijke en financiële situatie past. En wat er gebeurt als u de rente opnieuw moet vastzetten. 

Wij raden u aan na het lezen van de brochure contact op te nemen met uw financieel adviseur. Hij bekijkt samen met u wat de beste oplossing is. In sommige gevallen is het advies van uw financieel adviseur verplicht. Bijvoorbeeld bij het aanpassen of verlengen van uw hypotheek. Houdt u er wel rekening mee dat u waarschijnlijk kosten betaalt voor dit advies.

Brochure 'Verantwoord lenen bij Delta Lloyd' [PDF]

Als u geen schuld op de einddatum verwacht

Bent u er zeker van dat u de lening op de einddatum helemaal kunt aflossen? Dan hoeft u niets te doen om meer zekerheid over het aflossen te krijgen. Wel raden wij u aan om de hoofdstukken 1, 3 en 4 van de brochure [PDF] aandachtig door te lezen. In deze brochure leest u onder andere wat u het best kunt doen als uw persoonlijke of financiële situatie verandert. En wat er gebeurt als u de rente opnieuw moet vastzetten.

Vragen?

Hebt u na het lezen van de brief en de brochure nog vragen? Lees hier het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Onze medewerkers van de afdeling Hypotheken helpen u graag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer (020) 594 5050. U kunt ook een e-mail sturen naar hsd@deltalloyd.nl. Voor adviesvragen kunt u terecht bij uw financieel adviseur.

Bekijk onze reactietermijnen