U hebt al een hypotheek

Wilt u weten hoe uw hypotheek er nu uitziet? Log in op Mijn Delta Lloyd, dan bent u direct op de hoogte.

Hypotheekrente aanpassen

U wilt uw hypotheekrente aanpassen. Bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt of omdat u wilt overstappen van een variabele naar een vaste rente.

Bekijk de mogelijkheden

U mag uw hypotheek aflossen

U mag uw hypotheek eerder aflossen dan afgesproken is. U kunt een deel van uw hypotheek aflossen, maar het is ook mogelijk om uw hele hypotheek in één keer af te lossen.

Lees verder

U gaat bouwen of verbouwen

Wilt u uw huidige huis verbouwen? Of een nieuw huis laten bouwen? Dan hebt u waarschijnlijk een bouwdepot nodig. Een bouwdepot is een rekening waarmee u de bouw of verbouwing van uw huis kunt betalen. Het geld in uw bouwdepot is een onderdeel van uw hypotheek. Van het geld in het bouwdepot kunt u rekeningen van bijvoorbeeld de aannemer betalen.

Lees verder

Restschuld van uw hypotheek

Als de verkoopopbrengst van uw woning lager is dan de hypotheek op uw woning, hebt u een restschuld. Deze restschuld moet u ook terugbetalen. Gaat u verhuizen en hebt u al een hypotheek bij Delta Lloyd? Dan kunt u de restschuld meenemen in de hypotheek voor uw nieuwe woning als u aan onze voorwaarden voldoet. Als u in de woning blijft wonen kunt u nu al iets doen om een restschuld te voorkomen. Bijvoorbeeld door een deel van uw hypotheek eerder af te lossen.

Lees verder