U hebt al een hypotheek

U mag uw hypotheek aflossen

U mag uw hypotheek eerder aflossen dan afgesproken is. U kunt een deel van uw hypotheek aflossen, maar het is ook mogelijk om uw hele hypotheek in één keer af te lossen.

Lees verder

Tussentijds aanpassen rentevaste periode

Wilt u tussentijds uw rente aanpassen? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees verder

Einde rentevaste periode

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af? Dan ontvangt u een nieuw rentevoorstel van ons. Lees meer over het einde van uw rentevaste periode en uw mogelijkheden.

Lees verder

Omzetten variabele rente in vaste rente

Wilt u liever meer zekerheid? Of staat de rente nu laag en wilt u daar voor een langere tijd van profiteren? Dan kunt u op elk moment uw variabele rente gratis omzetten naar een vaste rente. Een vaste rente is een rente die voor een afgesproken periode gelijk blijft.

Lees verder

U gaat bouwen of verbouwen

Wilt u uw huidige huis verbouwen? Of een nieuw huis laten bouwen? Dan hebt u waarschijnlijk een bouwdepot nodig. Een bouwdepot is een rekening waarmee u de bouw of verbouwing van uw huis kunt betalen. Het geld in uw bouwdepot is een onderdeel van uw hypotheek. Van het geld in het bouwdepot kunt u rekeningen van bijvoorbeeld de aannemer betalen.

Lees verder

Restschuld van uw hypotheek

Als de verkoopopbrengst van uw woning lager is dan de hypotheek op uw woning, hebt u een restschuld. Deze restschuld moet u ook terugbetalen. Gaat u verhuizen en hebt u al een hypotheek bij Delta Lloyd? Dan kunt u de restschuld meenemen in de hypotheek voor uw nieuwe woning als u aan onze voorwaarden voldoet. Als u in de woning blijft wonen kunt u nu al iets doen om een restschuld te voorkomen. Bijvoorbeeld door een deel van uw hypotheek eerder af te lossen.

Lees verder