Jaarlijkse brief over uw hypotheek

U hebt een brief van ons gekregen over uw hypotheek. In deze brief informeren wij u over het aflossen van uw hypotheek op de einddatum.

Als u kans hebt op een schuld op de einddatum

Verwacht u dat u de lening op de einddatum niet helemaal kunt aflossen? En wilt u dat liever niet? Dan kunt u kiezen voor meer zekerheid. Bijvoorbeeld door tussentijds al een deel van uw lening af te lossen. Of door te kiezen voor Lineair- of Annuïtair terugbetalen. Wij raden u aan om het antwoord op de veelgestelde vragen goed door te lezen en contact op te nemen met uw financieel adviseur. Uw financieel adviseur weet wat voor u de beste oplossing is. Houdt u er rekening mee dat u waarschijnlijk kosten betaalt voor dit advies.

Als u geen kans hebt op een schuld op de einddatum

Bent u er zeker van dat u de lening op de einddatum helemaal kunt aflossen? Dan hoeft u niets te doen om meer zekerheid over het aflossen te krijgen. Wel raden wij u aan om de veelgestelde vragen aandachtig door te lezen.

Vragen?

Hebt u nog vragen? Onze medewerkers van de afdeling Maatwerkfinancieringen helpen u graag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 020 - 594 4888. U kunt ook een e-mail sturen naar maatwerkfinancieringen@deltalloyd.nl. Voor adviesvragen kunt u terecht bij uw financieel adviseur.