U wilt een hypotheek afsluiten?

Uw eerste woning kopen

U wilt een eerste huis kopen?

Juist voor starters zijn er kansen op de hypotheekmarkt. De huizenprijzen zijn flink gedaald en de rente is op dit moment relatief laag. Er staan veel huizen te koop. U kunt onderhandelen over de koopprijs. Hierdoor kan het kopen van een huis soms zelfs voordeliger zijn dan een huis huren. Op wijzeringeldzaken.nl vindt u een checklist die u helpt om een keuze te maken tussen een huurhuis of een koophuis.

Lees meer

U wilt een ander huis kopen?

Wilt u graag een andere woning kopen? Dan is het goed om eerst te kijken wat uw financiële mogelijkheden zijn. Daarvoor bent u bij Delta Lloyd Bank aan het juiste adres. Op deze pagina leggen wij u uit wat uw mogelijkheden zijn als u een andere woning koopt.

Lees meer

U wilt uw hypotheek oversluiten naar een Delta Lloyd hypotheek?

Eindigt voor u binnenkort de rentevaste periode van uw hypotheek? Dan kan het interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten naar een andere bank. Het kan vooral interessant zijn als in de afgelopen jaren bepaalde zaken veranderd zijn in uw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de waarde van uw huis, gezinsuitbreiding of uw werksituatie. Met een hypotheek bij Delta Lloyd Bank bent u goed voorbereid op de toekomst. U kunt ook uw huidige hypotheek bij Delta Lloyd aanpassen naar uw huidige situatie.

Lees meer