Privé verzekeringen

Ga naar verzekeringen zakelijk

Bereken online de premie voor uw verzekeringen. Kies uit een uitgebreid aanbod in verzekeringen (gezondheid, wonen, ongevallen en overlijden, vervoer en reizen) en dekkingen (beperkt, uitgebreid en aanvullend).

Bereken de premie voor uw verzekering:

Autoverzekering

Autoverzekering berekenen

Geef aan of u een volledige of gedeeltelijke cascoverzekering (autoverzekering) wilt. Reken direct de premie voor uw Autoverzekering uit.

Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering berekenen

De premie die u betaalt is afhankelijk van hoe u reist. Alleen of met uw gezin. En welke dekking u kiest. Reken de premie voor uw situatie uit.

Woonverzekering (Opstal en inboedel)

Woonverzekering (Opstal en inboedel) berekenen

Verzeker uw huis en inboedel in één pakket. U ontvangt dan een aantrekkelijke premiekorting. Bereken wat deze combinatieverzekering in uw geval kost.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering berekenen

Verzeker uw inboedel voor diefstal of brand. De premie die u betaalt hangt af van de regio waarin u woont en de waarde van uw spullen.

Opstalverzekering (woonhuisverzekering)

Opstalverzekering (woonhuisverzekering) berekenen

Schade aan uw huis? Dan krijgt u de herstelkosten of de herbouwwaarde terug. Geef aan welke dekking u wilt en reken direct uw premie uit.

Zorgverzekering

Zorgverzekering berekenen

Verzeker u met de Delta Lloyd Zorgverzekering en aanvullende verzekeringen die passen bij uw persoonlijke situatie.

Bereken uw premieMeer informatie

Bootverzekering

Bootverzekering berekenen

Waarde van uw boot (sloep of jacht) en het gebied waar u vaart bepalen onder andere de hoogte van uw premie. Bereken deze snel en en eenvoudig.

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering berekenen

In het geval u overlijdt ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Bereken direct de premie voor uw overlijdensverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering berekenen

Juridisch advies kan duur uitpakken bij een conflict. Met de betaalbare Rechtsbijstandverzekering voorkomt u onverwachte kosten.

Motorverzekering

Motorverzekering berekenen

Bereken de premie voor de Motorverzekering. U bent verzekerd tegen schade die u bij anderen veroorzaakt en schade aan uw eigen motor.

Gezinsongevallenverzekering

Gezinsongevallenverzekering berekenen

Deze verzekering keert eenmalig een bedrag uit als u of een gezinslid een ongeval krijgt. Met als gevolg invalideit of overlijden. Bereken wat dit kost.

Caravanverzekering

Caravanverzekering berekenen

Bereken de premie voor uw Caravanverzekering. Deze vergoed schade aan uw toercaravan, vouwwagen of stacaravan.

(Ver)bouwverzekering

(Ver)bouwverzekering berekenen

Er kan van alles misgaan bij het bouwen en verbouwen van uw woning. De (ver)bouwverzekering vergoedt extra kosten bij schade.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering berekenen

Verzeker uzelf tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt bij of aan anderen. Ook schade die uw huisdieren aan of bij anderen veroorzaken is verzekerd.