Wat is de overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd
Wie kritisch is reageert alert op veranderingen.
  • Gegarandeerde uitkering voor uw nabestaanden
  • Zekerheid van een vaste premie en voorwaarden
  • Aantrekkelijke korting voor niet-rokers
  • Jaarlijks uw verzekerde kapitaal verhogen zonder medische verklaring

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Bij een overlijdensrisicoverzekering krijgen de nabestaanden eenmalig een geldbedrag uitgekeerd als de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering overlijdt.

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

De overlijdensrisicoverzekering biedt u zekerheid. Meestal wordt deze verzekering afgesloten bij een hypotheek. Bij overlijden wordt dan de hypotheek (deels) afgelost. Diegene die achterblijft kan daardoor in de woning blijven wonen. Maar het geldbedrag kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om een gezin met studerende kinderen financieel te ondersteunen. 

Voor wie is een overlijdensrisicoverzekering?

De verzekering is voor iedereen die een financieel gat achterlaat als hij/zij er niet meer is. Denk daarbij ook aan een thuisblijvende partner die voor de kinderen zorgt. Als die wegvalt, is er mogelijk extra hulp en zorg nodig.

Dienstverlening

Wat doet uw financieel adviseur?
De financieel adviseur kan samen met u bepalen wat passende dienstverlening is bij deze producten. Dat kan betekenen dat hij u eerst adviseert en dan het product voor u aanvraagt. Het kan ook zijn dat hij alleen het product voor u aanvraagt. Dit laatste heet 'execution only' dienstverlening.

Wat doet Delta Lloyd?
Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons kan verwachten. Wij zullen u goed, tijdig en volledig informeren over onze producten. Maar u krijgt van ons geen advies. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u maakt. Wilt u hulp bij deze keuzes? Dan is het beter om een financieel adviseur te raadplegen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Download dan de Brochure Overlijdensrisicoverzekering en de verzekeringskaart Overlijdensrisicoverzekering.

Downloads

5 sterren orv prijs moneyview
Verzekeringskaart

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze overlijdensrisicoverzekering.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: