Opening expositie Jong Talent bij Delta Lloyd

09 oktober 2017Nederland kent veel jong kunsttalent! Tijd om kennis te maken met een paar toppers. De kunstcommissie van Delta Lloyd heeft zes pas afgestudeerde talenten uitgenodigd om te exposeren in het Tooropgebouw in Amsterdam. De opening van de expositie vindt plaats op 19 oktober van 16.30 tot 18.00 uur. U bent van harte welkom!

Oog voor jong talent

De collectie van Delta Lloyd telt veel werk van gerenommeerde kunstenaars, maar er is ook ruimte voor jong talent. Delta Lloyd vindt het stimuleren van jong talent belangrijk. Vanuit deze gedachte krijgen zes pas afgestudeerde kunstenaars nu het podium. De kunstenaars zijn geselecteerd uit eindexamenexposities van de kunstacademies van 2017.

Deelnemende kunstenaars

Kirsten Everink (schilderkunst), Janiek Goudzwaard (sculpturen), Anna Kindt (animatie en tekeningen), Joris Strouken (schilderkunst), Lars Vonk (schilderkunst), Iris Zendman (fotografie en video).

Toelichting expositie 16.45-17.00 uur

Om 16.45 uur start een korte toelichting bij de kunstwerken.

Praktische informatie

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Locatie: Spaklerweg 4, begane grond Tooropgebouw, Amsterdam
Bereikbaarheid: Trein: 4 min lopen vanaf station Amsterdam Amstel. Parkeergelegenheid rondom gebouw is zeer beperkt. Er zijn parkeergarages op +- 15 min loopafstand.
Tijd: 16.30 tot 18.00 uur Om 16.45 uur verzorgt Jackelien Top, kunstmanager bij Delta Lloyd, een korte toelichting. Deze start bij de receptie.
Aanmelden: via e-mail: kunstcommissie@deltalloyd.nl

De expositie is openbaar toegankelijk en tot begin januari 2018 te bezoeken tijdens kantooruren. Delta Lloyd is sinds deze zomer onderdeel van NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.