Deltalloyd.nl is vernieuwd!

06 juli 2016 | Het is u vast opgevallen: deltalloyd.nl is vernieuwd! Door een overzichtelijk nieuw ontwerp en door onze services beter aan te bieden hopen we u vanaf nu nog sneller te kunnen helpen.

We verbeteren de website in meerdere stappen. Wat u vandaag ziet, is daarvan de eerste stap. Sommige pagina’s zijn nog in de oude stijl te zien. Ook die gaan we het komende jaar verbeteren. Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle aanpassingen.

Wat is er veranderd?

Service nog belangrijker
Bestaande klanten zijn voor ons erg belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen om als eerste de homepage en de klantenservice opnieuw te ontwerpen. Daarbij zijn onze meest gebruikte services nu nog makkelijker vindbaar, waardoor u snel geholpen bent.

Hulp is altijd dichtbij
U wilt altijd het beste inzicht in de mogelijke verzekeringsoplossingen. En de beslissingen die u neemt zijn vaak voor een langere periode. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u soms extra hulp wilt. In het ontwerp van de nieuwe website is hulp altijd dichtbij. Of u nu naar een financieel adviseur wilt gaan, of contact wilt opnemen met Delta Lloyd via facebook of whatsapp.

Deltalloyd.nl op uw mobiele telefoon
Wist u dat 25 % van alle bezoekers deze website op zijn of haar mobiele telefoon bekijkt? Dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom ontwerpen wij de website direct ook voor mobiel. Zodat de website ook op uw mobiele telefoon en tablet goed leesbaar is. Helaas zijn bij deze eerste livegang nog niet alle pagina’s vernieuwd, maar ook deze pagina’s zullen het komend jaar snel volgen.

Afbeelding nieuwe website op verschillende devices

Wat was hiervoor nodig?

Naast een duidelijke visie, hebben we ons gebaseerd op uw mening: we hebben al uw feedback via onze site, maar ook uw vragen en uw klachten goed bekeken om te weten wat u van ons verwacht. En daarna hebben we met usability onderzoeken onze nieuwe website direct door u laten testen. Zodat wij zeker weten dat de website intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Ook als u slechts één keer per jaar even langs komt.

Wat vindt u ervan?

Wij zijn enthousiast over deze opfrisbeurt, hopelijk u ook! Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw mening. Hebt u suggesties of opmerkingen? Geef uw mening dan rechts op deze pagina. Wij gebruiken elke reactie om de website weer beter te maken!