Samenwerking Delta Lloyd Voogd en Voogd een feit

11 juli 2016 | Delta Lloyd en Voogd en Voogd hebben op 8 juli een samenwerkingsovereenkomst getekend op het gebied van particuliere schadeverzekeringen die klanten via het intermediair afsluiten. Deze unieke samenwerking was eind maart al aangekondigd en gaat 1 januari 2017 in.

De nieuwe organisatie neemt de acceptatie, mutaties en claimafhandeling van de particuliere schadeverzekeringen van Delta Lloyd over. De samenwerking sluit aan bij de strategische keuze van Delta Lloyd om op deelgebieden allianties en partnerships te vormen en de efficiëntie van processen verder te vergroten.

Harry van der Zwan, algemeen directeur Delta Lloyd Schade: “Door deze unieke samenwerking blijven onze particuliere schadeproducten beschikbaar voor klanten, zijn we competitief en kunnen we, met de toonaangevende IT-systemen van Voogd en Voogd, optimale digitale dienstverlening bieden aan onafhankelijk adviseurs.”

Bas de Voogd (CEO) en Michael de Nijs (CFO/COO), directie Voogd en Voogd: “We zien er naar uit om in de nieuwe organisatie vanaf volgend jaar bestaande en nieuwe klanten van Delta Lloyd te verwelkomen. Daarnaast verwachten we dat het intermediair direct gaat profiteren van de service via onze innovatieve IT-systemen.”

Samenwerking Delta Lloyd en Voogd en Voogd een feit