Delta Lloyd opnieuw sponsor E-rally

07 juni 2016Zaterdag 28 mei was het zover: de E-rally 2016. Deze toertocht voor volledig elektrische voertuigen werd ook dit jaar door Delta Lloyd gesponsord.

Stichting E-rally organiseerde voor de derde keer deze tour voor elektrische voertuigen. Deelnemers gingen de uitdaging aan om over een afstand van zo’n 200 kilometer hun parcourskennis, behendigheid en efficiencyvaardigheden met elkaar te meten. De start van de E-rally was dit jaar in Zwolle en eindigde in Amsterdam. Bekijk de beelden van deze tour!

Waarom ondersteunt Delta Lloyd dit initiatief?

Delta Lloyd vindt het belangrijk om duurzaam te ondernemen en ook onze klanten hierbij te ondersteunen. Daarom ontwikkelen we producten die positief bijdragen aan de toekomst van onze omgeving en ondersteunen we duurzame initiatieven zoals de E-rally.

Start van de E-rally

Opbrengst voor JustDiggit

De opbrengst van de rally, maar liefst € 34.700,-, komt ten goede aan JustDiggit. Het initiatief tegen woestijnvorming en klimaatverandering waar tal van bekenden zoals Desmond Tutu, André Kuipers en Floortje Dessing aan meewerken. Dit jaar waren weervrouw Amara Onwuka en weerman Reinier van den Berg als ambassadeurs aanwezig. De opbrengt van deze rally gaat naar een grootschalig project in Marokko waar natuurherstel wordt gestimuleerd.