Delta Lloyd geeft premiekorting op zuinige zakelijke auto’s

25 januari 2015Delta Lloyd geeft in 2015 korting op een zakelijke autoverzekering voor nieuwe elektrische, hybride en schone diesel- en benzineauto’s. Dit zijn alle nieuwe auto’s met een bijtelling van 4%, 7% of 14%. Hiermee springt Delta Lloyd in op de groeiende markt voor zuinige zakelijke personenauto’s. Daarnaast wil Delta Lloyd zakelijke klanten belonen die bewust kiezen voor een zuinige auto.

Bewust kiezen belonen

Arjan Nollen, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: ‘Steeds meer zakelijke rijders kiezen bewust voor een nieuwe zuinige auto. Niet alleen vanwege een lagere bijtelling, maar ook om het milieu te sparen. Delta Lloyd vindt dat zakelijke rijders die bewust kiezen daar ook iets voor terug mogen krijgen. Daarom geven wij deze klanten korting op onze zakelijke personenautoverzekering. Zo maken wij zuinig rijden nog zuiniger.’

Groei zuinige zakelijke auto’s

In 2014 had 36% van de nieuwe zakelijke personenauto’s een bijtelling van 4%, 7% of 14%. De bijtellingklasse wordt bepaald aan de hand van de CO2 uitstoot. De 4%, 7% en 14% bijtellingklasse hebben een CO2 uitstoot die lager is dan 83 gr/km.  Ook in 2015 verwacht de autobranche dat er meer zakelijke auto’s worden verkocht met een gunstige fiscale bijtelling omdat de bijtellingregels in 2016 gaan veranderen. Populaire auto’s met een lage bijtelling zijn: Mitsubishi Outlander PHEV, Volvo V60 Plug-in Hybrid en Toyota Auris TS Hybrid.

Delta Lloyd geeft zuinige zakelijke rijders 20% korting op de verzekeringspremie van een zakelijke autoverzekering. De korting geldt voor zuinige personenauto’s met een bouwjaar na 1 december 2014 en wordt in 3 jaar afgebouwd.

Meer informatie op:
www.deltalloyd.nl/zuinigrijden