Delta Lloyd eerste zakelijke schadeverzekeraar op Aplaza

30 september 2015Delta Lloyd heeft de online dienstverlening voor verzekeringsadviseurs verbeterd met de aansluiting van Schade Zakelijk op Aplaza. Delta Lloyd is hiermee de eerste verzekeraar die de Documenten en Berichtenservice (DBS) en het Transactieplatform van Aplaza aanbiedt voor zakelijke schadeverzekeringen.

Arjan Nollen, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: “Met de aansluiting van onze zakelijke schadeverzekeringen op Aplaza hebben we een belangrijke stap gezet in het uitbreiden van onze digitale dienstverlening. Zo kunnen adviseurs nog efficiënter werken en kunnen zij meer tijd besteden aan het adviseren van klanten.”

Kopiedocumenten alleen nog digitaal

De Documenten en Berichtenservice (DBS) van Aplaza staat nu live voor alle zakelijke schadeverzekeringen van Delta Lloyd. Daarnaast zijn de Xclusief- en pleziervaartuigenverzekeringen aangesloten. Voor de overige particuliere schadeverzekeringen bestaat die mogelijkheid al sinds vorig jaar. Delta Lloyd zal vanaf half oktober de kopiedocumenten (zoals polis, nota en borderellen) alleen nog digitaal via Aplaza aan verzekeringsadviseurs aanleveren. Dit bespaart adviseurs veel tijd en het beperkt de kans op fouten.

Aplaza Transactieplatform live

In november wordt de digitale dienstverlening van Delta Lloyd verder uitgebreid en wordt het Ondernemerspakket ontsloten op het Transactieplatform van Aplaza. Dat houdt in dat adviseurs ook de ingevoerde gegevens van offertes, aanvragen en mutaties digitaal met Delta Lloyd kunnen uitwisselen via Aplaza.