#DeltaLloydChallenge op #SAIL2015

19 augustus 2015Delta Lloyd is trotse hoofdsponsor van SAIL. Het tallship Wylde Swan is inmiddels gearriveerd en met de Optimist on Tour gaan we dagelijks met 30 bootjes het water op. Naast veel activiteiten voor kinderen organiseert Delta Lloyd tijdens SAIL ook dagelijks verschillende challenges waar volwassenen elkaar kunnen uitdagen op het water; de #DeltaLloydChallenge.

SUPzilla varen tijdens SAIL

Dagelijks organiseert Delta Lloyd de volgende activiteiten:

SUPzilla varen

Op deze enorme SUP (stand up paddle) is in 2014 een wereldrecord gevestigd door met 38 personen op het water te varen. Helaas is dit record inmiddels in Brazilië verbroken. Maar wij willen dit graag terug veroveren en daarvoor hebben we jullie nodig!

Beat the PRO

Vanuit de Delta Lloyd zeilkernploeg zijn er 2 professionele watersporters aanwezig die jullie graag uitdagen hen te verslaan in 1 van de optimisten. Ben jij sneller, beter of slimmer dan 1 van de pro’s kom dan naar deze challenge.

Waterskiën

De waterskibaan wordt tijdens deze challenge volledig vrijgemaakt voor volwassen talenten die het aandurven om het water te bedwingen per ski. Met op de achtergrond de Wylde Swan is dit nu al een geweldig plaatje.

Hoe kun je meedoen?

Wil je onderdeel zijn van een van deze challenges, volg ons dan op twitter (@DeltaLloyd) en meld je bij onze Social Cabin volgens de aangegeven tijden. Meer weten? Kom gerust langs bij de Delta Lloyd Social Cabin op de Oranje Oceaan.

Volg alles via #DeltaLloydChallenge en we zien je graag bij de Delta Lloyd Social Cabin!