Delta Lloyd komt met schadeherstelnetwerk voor ondernemers

03 december 2015Delta Lloyd introduceert Zorgeloos Herstel, een schadeherstelnetwerk voor zakelijke klanten. In geval van schade neemt Delta Lloyd alle werkzaamheden voor het herstellen van de schade uit handen van de klant. Verzekeringsadviseurs kunnen zonder tussenkomst van Delta Lloyd zelf de schade afwikkelen voor hun klanten en doorzetten naar het schadeherstelnetwerk. Ondernemers hebben één aanspreekpunt voor de schadeafwikkeling en hoeven zelf geen kosten voor te schieten. Zo kunnen verzekeringsadviseurs hun klanten extra service bieden, zodat zij bij schade direct door kunnen met ondernemen.

Volledig ontzorgen

René Kruijs, directeur Zakelijk Schadebedrijf Delta Lloyd: “Op het moment van schade willen ondernemers zo goed en snel mogelijk geholpen worden. Met Zorgeloos Herstel gaan we bij schade een stap verder dan het uitkeren van een financiële vergoeding en bieden we een natura schadeoplossing. Wij regelen het schadeherstel voor onze klanten en kunnen hen daardoor volledig ontzorgen. Zo is een spoedreparatie al binnen 2 uur na melding van de schade geregeld en wordt bij overige reparaties vaak binnen 24 uur gestart met het schadeherstel. Hiermee bieden wij ondernemers een oplossing waarmee ze direct door kunnen.”

Verzekeringsadviseurs regelen zelf schadeherstel

Zorgeloos Herstel kan ingezet worden bij materiële schades tot €15.000,- als gevolg van brand, lekkage, storm of inbraak. Verzekeringsadviseurs krijgen de bevoegdheid schades tot €2.500, - zonder tussenkomst van Delta Lloyd zelf door te zetten naar het schadeherstelnetwerk. De schadeherstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door de professionele schadeherstellers van MultiHerstel. De klant heeft 1 aanspreekpunt en de financiële afwikkeling verloopt rechtstreeks tussen MultiHerstel en Delta Lloyd. Klanten en adviseurs kunnen er altijd voor kiezen om geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel en een eigen reparateur in te zetten.

Lees meer over zorgeloos herstel voor klanten of adviseurs.