Premiekorting Volkswagen bij installatie antidiefstalsysteem

24 januari 2014Delta Lloyd geeft 50% korting op de diefstalpremie van zakelijke personen- en bestelautoverzekeringen bij het installeren van antidiefstalsysteem BearLock. Dit geldt alleen voor personen- en bestelauto’s van Volkswagen. Uit de diefstalstatistieken blijkt dat er steeds vaker jonge personen- en bestelauto’s worden gestolen, vooral van Volkswagen. Alle zakelijke klanten kunnen daarom tegen een aantrekkelijk tarief BearLock in hun auto installeren. Door het installeren van een antidiefstalsysteem te stimuleren, wil Delta Lloyd autodiefstal bij ondernemers voorkomen.

Toename autodiefstallen

Autodieven stelen steeds vaker auto’s zonder braakschade. Door het motormanagement te hacken kunnen zij auto’s relatief eenvoudig meenemen. Volgens cijfers van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (STAVC) zijn met name jonge auto’s van 0 tot 3 jaar oud in trek. In 2013 vertegenwoordigde deze groep 29,8% van de gestolen auto’s en is het aantal diefstallen met 10,3% gestegen. Ook de diefstal van bestelbusjes laat met ruim 14% een forse stijging zien ten opzichte van 2012. Bij zowel personen- als bestelauto’s staat Volkswagen bovenaan de lijst van meest gestolen automerken.

Exclusieve samenwerking BearLock

BearLock is een mechanisch onverwoestbaar versnellingsslot dat autodiefstal voorkomt. Het systeem is eenvoudig in gebruik en beschikbaar voor vrijwel elk model personen- of bestelauto. Alle klanten van Delta Lloyd die een zakelijke personen- of bestelautoverzekering hebben, kunnen nu BearLock tegen een aantrekkelijk tarief installeren. Dit geldt voor zowel Volkswagen als andere automerken. De korting op de diefstalpremie geldt alleen voor Volkswagen bezitters.

Manfred Mensink, Manager Productontwikkeling Delta Lloyd Zakelijke Schadeverzekeringen: "We kunnen de diefstalpremies voor Volkswagen blijven verhogen, maar onze klanten hebben meer aan gerichte preventie, zodat de auto niet meer wordt gestolen. Zo kan de ondernemer zijn bedrijfsactiviteiten voortzetten.“

Voor meer informatie over de exclusieve aanbieding van Delta Lloyd en BearLock: http://www.deltalloyd.nl/bearlock.