Delta Lloyd hoofdsponsor SAIL Amsterdam 2015

22 augustus 2014Delta Lloyd heeft zich als één van de hoofdsponsoren verbonden aan de 9e editie van SAIL Amsterdam 2015. SAIL Amsterdam wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en is het grootste gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Over een precies een jaar vormt de Amsterdamse IJhaven een week lang het decor voor een levendig programma vol nautische historie, indrukwekkende tallships, muziek, cultuur, ontmoeting en debat. Voor Delta Lloyd het ideale evenement om in 2015 extra invulling te geven aan de positionering als partner van de Nederlandse watersport.

Harry van der Zwan, algemeen directeur Commerciële Divisie Delta Lloyd: "Delta Lloyd is al sinds 1999 trouwe partner van de Nederlandse watersport en ondersteunt o.a. het Watersportverbond, de Optimisten Club Nederland en de Reddingsbrigade. We zijn er dan ook erg trots op dat we SAIL Amsterdam 2015 aan dit rijtje kunnen toevoegen. Een prachtig nautisch evenement waar Delta Lloyd natuurlijk niet mag ontbreken. We kijken er naar uit om ook tijdens SAIL Amsterdam 2015 weer zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de watersport.”

Delta Lloyd is de grootste watersportverzekeraar in Nederland en sponsor van de Nederlandse watersport. Delta Lloyd heeft o.a. duurzame partnerships met de Delta Lloyd Kern- en Talentploeg, de Optimisten Club Nederland, Delta Lloyd Regatta en de HISWA te water. Recent hebben we onze watersportsponsoring uitgebreid met een verbintenis aan het Jeugdsportfonds en de Reddingsbrigade Nederland. Daarnaast organiseert Delta Lloyd in samenwerking met het Watersportverbond de Optimist on Tour. Een mobiele zeilexperience waarbij kinderen worden geënthousiasmeerd voor de watersport. Op die manier draagt Delta Lloyd al in een vroeg stadium bij aan de ontwikkeling van jong talent op het water en zorgen we er voor dat ook de toekomst van het Nederlandse zeilen goed verzekerd is.

Wilt u meer informatie over dit persbericht:
Eva Hersbach
Woordvoerder Delta Lloyd
06 - 22 341 553
eva_hersbach@deltalloyd.nl

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer, evenals bancaire producten en diensten. Delta Lloyd is onderdeel van Delta Lloyd Groep waar ook OHRA en ABN AMRO Verzekeringen toe behoren Delta Lloyd heeft 5.086 medewerkers (fte’s) in vaste dienst, waarvan 3.801 in Nederland, 1.098 in België en 187 in Duitsland.