Delta Lloyd Verzekeringen

Delta Lloyd Verzekeringen

Alle verzekeringen

Delta Lloyd biedt allerlei soorten verzekeringen, voor uw zaken en voor uw privéleven. Denk hierbij aan levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Uw leven is veelzijdig en daarom zijn onze producten dat ook.

Over ons

Delta Lloyd denkt na. Over het heden en de toekomst van mensen. De kennis die we daardoor hebben opgebouwd, gebruiken we om onze producten en diensten zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Op onze website vindt u informatie over onze producten via een aantal thema's. Via verzekeringsadviseurs kunt u onze producten afsluiten.

Delta Lloyd Verzekeringen bestaat uit drie onderdelen:

  • Delta Lloyd Levensverzekering N.V. is de aanbieder van de levensverzekeringen en verzekerde pensioenproducten.
  • Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. is de aanbieder van de schadeverzekeringen. Deze verzekeraars zijn zowel verzekeraar als financieel dienstverlener en hebben de benodigde vergunningen van DNB en de AFM. Zij staan vermeld in het door deze toezichthouders aangehouden register (zie www.dnb.nl en www.afm.nl).
  • Delta Lloyd Zorgverzekering NV, KvK 27118912, onderdeel van CZ.

Onderdeel van Delta Lloyd N.V.

Delta Lloyd Levensverzekering N.V. (KvK 33001488) en Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. (KvK 33052073) maken deel uit van Delta Lloyd N.V.,  een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Delta Lloyd N.V. is de organisatie achter de merken Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. Delta Lloyd N.V. is zowel in Nederland als in België actief. In België is vooral Delta Lloyd bekend. Delta Lloyd N.V. heeft circa 6100 vaste medewerkers. 

Financiële diensten

De financiële diensten en producten van Delta Lloyd N.V. bestaan uit levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer, maar ook uit bankproducten en diensten. Vermogensbeheer beheert geld van klanten door ermee te beleggen. Bankproducten zijn bijvoorbeeld spaarrekeningen en leningen (kredieten).

Beursnotering

Delta Lloyd N.V. is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. Dit is een internationale Europese beursmaatschappij. Delta Lloyd N.V. verhandelt aandelen op deze beurs.

Meer weten?

Op de website van Delta Lloyd N.V. vindt u meer informatie over:
  • ons doel;
  • ons plan om dat doel te bereiken;
  • onze zelfstandige onderdelen;
  • onze investeerders (beleggers);
  • ons bestuur;
  • onze maatschappelijke betrokkenheid;
  • werken bij Delta Lloyd N.V.