Dienstverlening Delta Lloyd Bank

Geen advies door Delta Lloyd bij bancaire producten

U kunt onze producten alleen verkrijgen via een financieel adviseur. Delta Lloyd geeft nooit zelf advies over haar bancaire producten en hypotheken.

Wat doet uw financieel adviseur?

De financieel adviseur kan samen met u bepalen wat passende dienstverlening is bij deze producten. Dat kan betekenen dat hij u eerst adviseert en dan het product voor u aanvraagt. Het kan ook zijn dat hij alleen het product voor u aanvraagt zonder u eerst te adviseren. Dit laatste heet 'execution only' dienstverlening.

Wat doet Delta Lloyd?

Welke vorm van dienstverlening u met uw financieel adviseur hebt afgesproken, weten wij niet. Daarom vinden wij het wel erg belangrijk dat u weet wat u van ons kan verwachten. Wij zullen u goed, tijdig en volledig informeren over onze producten.

Als u kiest voor execution only dienstverlening bepaalt u zelfstandig welke gevolgen uw keuzes hebben op uw toekomstige financiën. Ook bepaalt u zelfstandig of en hoe u rekening houdt met onvoorziene risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Maar u krijgt geen advies. Als u dat wel wilt, dan is het beter om een financieel adviseur te raadplegen.