Onafhankelijke informatie

Het is best lastig om de verzekering te kiezen die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past. Op internet kunt u veel, betrouwbare informatie vinden over verzekeren en verzekeringsproducten. Op deze pagina vindt u meer informatie over een aantal betrouwbare websites.

Kies de verzekering die bij u past

  • Wijzeringeldzaken.nl
    www.wijzeringeldzaken.nl wijst u de weg naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren. Dit is geen bank of commerciële organisatie maar een wegwijzer naar betrouwbare informatie.
  • Vanatotzekerheid.nl
    www.vanatotzekerheid.nl is een website van het Verbond van Verzekeraars. Het Verbond vindt het belangrijk dat u kennis hebt van de producten die verzekeraars aanbieden en helpt u daar graag bij. Met de informatie op deze website kunt u zelf kijken welke verzekeringen bij u passen. 

Begrijpelijke brieven en heldere voorlichting

Taalgebruik
Delta Lloyd schrijft zo begrijpelijk mogelijke brieven en brochures. Vakjargon en complexe zinnen horen daar niet bij. Als u vindt dat wij iets toch te moeilijk hebben opgeschreven, laat het ons dan weten. Wanneer dat mogelijk is, passen wij onze teksten daar op aan.

Voorlichting
U kunt er zeker van zijn dat de voorlichting over onze producten helder is. Delta Lloyd biedt duidelijkheid over de beperkende voorwaarden en risico’s en levert juiste vergelijkingen.