Onze merken

Delta Lloyd is een brede financiële dienstverlener waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenproducten. Delta Lloyd biedt klanten meer zekerheid door hen te helpen kritisch naar hun financiën te kijken.

Want als het om je financiële toekomst gaat, is het verstandig om alert te blijven en waar nodig bij te sturen. Samen met zijn klanten werkt Delta Lloyd daarom aan eenvoudige en begrijpelijke financiële producten, die aansluiten op hun persoonlijke behoeften. Delta Lloyd is daarbij kritisch op de kwaliteit van de producten en diensten. Kansen en bedreigingen moeten goed worden ingeschat en producten moeten toekomstvast zijn. U doet er goed aan om ook kritisch te zijn en zich te verdiepen in uw financiën. De afgelopen jaren is gebleken dat absolute zekerheid niet bestaat. Meer zekerheid wel.
Delta Lloyd kan niet voorspellen wat klanten allemaal tegenkomen in hun leven. Maar we kunnen klanten meer zekerheid bieden door hen te helpen kritisch naar hun financiën te kijken. Want als het om je financiële toekomst gaat, kun je niet kritisch genoeg zijn.

Merk Delta Lloyd

Delta Lloyd maakt deel uit van Delta Lloyd NV. Delta Lloyd is een verzameling van zelfstandige bedrijven die allemaal onder de merknaam Delta Lloyd vallen. Ieder zelfstandig Delta Lloyd bedrijf heeft zijn eigen specialisme en klanten.

Delta Lloyd Verzekeringen richt zich op verzekeringen. Delta Lloyd biedt deze producten en diensten voornamelijk aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs.  

Delta Lloyd Asset Management is de onafhankelijke vermogensbeheerder van Delta Lloyd. Een vermogensbeheerder beheert geld van klanten door ermee te beleggen.

Delta Lloyd Bank verzorgt de hypotheken, beleggingsrekeningen en spaarrekeningen van Delta Lloyd.