Opstalverzekering

Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Wat verzekeren we?

 • Opstalverzekering met Extra Uitgebreide dekking
  Uw huis is onder andere verzekerd tegen schade door storm, brand, blikseminslag, inbraak, ontploffingen en aanrijdingen. Ook de bijgebouwen zijn verzekerd, bijvoorbeeld uw garage of tuinhuisje. Zelfs uw tuinaanleg is verzekerd. Wilt u 10% extra vergoeding als u schade hebt? Ook dat kunt u verzekeren. U betaalt dan wel extra premie.
 • Opstalverzekering met Compleet dekking
  Naast de extra uitgebreide dekking bent u met deze dekking ook verzekerd als u of uw gezinsleden per ongeluk zelf schade veroorzaken. Ook zijn op deze dekking de ramen van uw huis meeverzekerd tegen breukschade.
 • Glasverzekering (Module Glas)
  Met de Glasverzekering verzekert u de ramen van uw woning als deze kapot gaan door breuk. U kunt deze met een aparte module (de module Glas) toevoegen aan uw opstalverzekering met Extra Uitgebreide dekking. Bij de opstalverzekering met Compleet dekking zijn de ramen van uw woning al meeverzekerd.
   

Keuze eigen risico

Bij Delta Lloyd betaalt u in de meeste situaties geen eigen risico. Alleen als er schade aan uw woning ontstaat door een storm, betaalt u een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Bij de opstalverzekering van Delta Lloyd kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dan betaalt u het bedrag van het eigen risico zelf bij schade. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager uw premie van de opstalverzekering.

U kunt kiezen uit de volgende vrijwillige eigen risico’s:
• € 250,- en u krijgt 7,5 procent korting op uw premie
• € 500,- en u krijgt 15 procent korting op uw premie

Het standaard eigen risico bij schade door een storm vervalt als u kiest voor een vrijwillig eigen risico. Bij schade kunt u gebruik maken van de Direct Schade Herstel van Delta Lloyd. Schadeherstellers waarmee Delta Lloyd samenwerkt, zorgen voor een professioneel herstel van de schade aan uw woning. U betaalt dan maar de helft van het (vrijwillig of standaard) eigen risico.


Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: