Opstalverzekering

Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering
  • U bent nooit voor een te laag bedrag verzekerd met de garantie tegen onderverzekering.
  • U krijgt korting op uw premie als u kiest voor een vrijwillig eigen risico.
  • U bent met de compleet dekking ook verzekerd voor schade die u zelf toebrengt.
  • Uw schade en herstelwerkzaamheden neemt Delta Lloyd u volledig uit handen.

Waar is het voor?

Met de opstalverzekering van Delta Lloyd bent u goed beschermd. Zo groeit de opstalverzekering van Delta Lloyd met u mee. U krijgt namelijk garantie tegen onderverzekering. Verbouwt u bijvoorbeeld uw huis of stijgt uw huis in waarde dan bent u nooit voor een te laag bedrag verzekerd.

Keuze uit twee dekkingen

  • Extra Uitgebreide dekking: u bent goed verzekerd tegen de meest voorkomende schade aan uw woning, bijvoorbeeld door brand, blikseminslag, storm en zware regenval.
  • Compleet dekking: u bent met deze verzekering voor hetzelfde verzekerd als Extra Uitgebreide dekking, maar ook voor gebeurtenissen die per ongeluk ontstaan door uw eigen schuld. Een ongeluk zit in een klein hoekje; u stoot een emmer water om en uw dure parketvloer heeft schade of u laat een stoel vallen en uw muur raakt flink beschadigd. 

Garantie tegen onderverzekering

Met onze waardegarantie krijgt u bij een schade die onder de dekking valt, altijd het volledige schadebedrag vergoed. Zelfs als het schadebedrag groter is dan het bedrag waarvoor u verzekerd bent.

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit, we nemen (als u wilt) de zorg en herstelwerkzaamheden uit handen en u hoeft geen geld voor te schieten. Ook wordt u te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Beste dekking voor ‘bijzondere kosten’

Onze opstalverzekering biedt de beste dekking voor ‘bijzondere kosten’ die ontstaan bij een schade. Dat blijkt uit gegevens van onderzoeksbureau MoneyView.

Wij bieden vergoeding voor:

- verblijfkosten omdat u (tijdelijk) niet meer in uw huis kunt wonen;
- bereddingskosten om schade te voorkomen of te verminderen (denk aan waterschade ontstaan door het blussen van een brand);
- opruimingskosten (bijvoorbeeld het verwijderen van een uitgebrande keuken);
- saneringskosten (bij verontreiniging van grond, grondwater of oppervlaktewater);
- herstel tuinschade;
- door de overheid verplichte veiligheidsmaatregelen, zoals het plaatsen van een hek om uw huis.

Bent u eigenaar of huurder van het huis?

De Woonhuisverzekering (opstalverzekering) is alleen voor eigenaren van een huis. Huurders van een huis hebben alleen een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering nodig.

Glas

Met de Delta Lloyd Glasverzekering (de module Glas) verzekert u de ramen in uw woning. Kiest u voor de opstalverzekering met Compleetdekking, dan zijn de ramen automatisch meeverzekerd. Kiest u voor de opstalverzekering met Extra Uitgebreide dekking, dan kunt u deze uitbreiden met onze glasverzekering. Dit is een aparte module (Module Glas) die u kunt meeverzekeren op de opstalverzekering.

Belangrijke informatie

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Verzekeringskaart

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze opstalverzekering.