Opstal (Woonhuis)- en Inboedel Combinatieverzekering

Wat verzekeren we?

 • Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering met Extra Uitgebreide dekking
  Uw bezittingen in huis zijn verzekerd tegen schade door onder andere water, brand en inbraak. Uw huis is verzekerd tegen schade door onder andere storm, brand, blikseminslag, inbraak, ontploffingen en aanrijdingen. Ook bijgebouwen zijn verzekerd, zoals uw garage of tuinhuisje. Zelfs uw tuinaanleg is verzekerd. Wilt u 10 procent extra vergoeding als u schade hebt? Ook die kunt u verzekeren (alleen voor schade aan uw huis). U betaalt dan wel extra premie.
 • Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering met Compleetdekking
  Naast de extra uitgebreide dekking bent u met deze dekking ook verzekerd als u of uw gezinsleden per ongeluk zelf schade veroorzaken aan uw spullen. Ook zijn op deze dekking de ramen van uw huis gratis meeverzekerd tegen breukschade.
 • Glasverzekering (module glas)
  Met de Glasverzekering (de module glas) verzekert u de ramen van uw woning als deze kapot gaan door breuk. U kunt deze toevoegen aan uw Extra Uitgebreide dekking. Bij de Compleetdekking zijn de ramen van uw woning al meeverzekerd.

Wilt u precies weten wat we verzekeren? Lees dan de voorwaarden van de Delta Lloyd Woonhuis- en Inboedel Combinatieverzekering.

Buiten het huis

Met de module buiten het huis zijn uw eigendommen ook buitenshuis binnen Nederland verzekerd tegen schade en diefstal. Denkt u daarbij onder andere aan (video)camera’s en laptops maar ook kleding, kinderwagens, sportuitrusting, tassen, spelcomputers, smartphones en navigatiesystemen. Zo bent u altijd verzekerd bij dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar uw werk.

U kunt deze module extra meeverzekeren op de Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering.

Keuze eigen risico

Bij Delta Lloyd betaalt u in de meeste situaties geen eigen risico. Alleen als er schade aan uw woning ontstaat door een storm, betaalt u een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Bij de opstalverzekering van Delta Lloyd kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dan betaalt u het bedrag van het eigen risico zelf bij schade. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager uw premie van de opstalverzekering.

U kunt kiezen uit de volgende vrijwillige eigen risico’s:

 • € 250,- en u krijgt 7,5 procent korting op uw premie
 • € 500,- en u krijgt 15 procent korting op uw premie

Het standaard eigen risico bij schade door een storm vervalt als u kiest voor een vrijwillig eigen risico. Bij schade kunt u gebruik maken van de Direct Schade Herstel van Delta Lloyd. Schadeherstellers waarmee Delta Lloyd samenwerkt, zorgen voor een professioneel herstel van de schade aan uw woning. U betaalt dan maar de helft van het (vrijwillig of standaard) eigen risico