Print pagina

Opstal (Woonhuis)- en Inboedel Combinatieverzekering

Woonhuis en Inboedel Combinatieverzekering

Waar is het voor?

Met de Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering  sluiten uw verzekeringen naadloos op elkaar aan. Ook heeft u het voordeel dat u bij schade één aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. En: hoe meer verzekeringen, hoe hoger uw korting. Wist u dat Het Delta Lloyd Privé Pakket de hoogste pakketkorting heeft, tot wel 12,5%?

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit, we nemen (als u wilt) de zorg en herstelwerkzaamheden uit handen en u hoeft geen geld voor te schieten. Ook wordt u te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

U kunt kiezen uit twee verschillende woonhuisverzekeringen:

Keuze eigen risico

U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 250,- of € 500,-. Het eigen risico voor stormschade en diefstal en inbraak in grote steden vervalt wanneer u kiest voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico op de module buiten het huis blijft wel gelden als u deze dekking heeft meeverzekerd. Uw eigen risico halveert als u gebruik maakt van Direct Schade Herstel van Delta Lloyd. Dit zijn schadeherstellers waarmee Delta Lloyd een samenwerkingsverband heeft.

Buiten het huis

De module Buiten het huis geldt binnen Nederland wanneer uw eigendommen buiten de deur beschadigd raken of worden gestolen. Dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar werk, kortom: alles wat u buiten de deur doet – het hele jaar door. U kunt deze module extra meeverzekeren op de Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering.

Glas

Wilt u ook de ramen in uw woning meeverzekeren? Bij de Compleet dekking zijn die al meeverzekerd. Bij de Extra Uitgebreide dekking kunt u de verzekering uitbreiden met de Delta Lloyd Glasverzekering (de module Glas).

Belangrijke informatie

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: