Opstal (Woonhuis)- en Inboedel Combinatieverzekering

Woonhuis en Inboedel Combinatieverzekering
  • Korting op uw premie door de combinatie van de woonhuisverzekering en de inboedelverzekering
  • Bij schade hoeft u niet uit te zoeken welke woonverzekering uw schade in behandeling neemt
  • De woonhuisverzekering en inboedelverzekering sluiten naadloos op elkaar aan

Waar is het voor?

Met deze verzekering verzekert u uw huis en de spullen in uw huis (inboedel) tegen schade. Met deze verzekering weet u zeker dat uw huis en spullen goed verzekerd zijn. Een geruststellend gevoel.

U kunt kiezen uit twee verschillende verzekeringen:

  • Woonhuis en Inboedel Combinatieverzekering met Extra Uitgebreide dekking. U bent goed verzekerd tegen de meest voorkomende schade aan uw woning, bijvoorbeeld door brand, blikseminslag, storm en zware regenval. 
  • Woonhuis en Inboedel Combinatieverzekering met Compleet dekking. U bent met deze verzekering voor hetzelfde verzekerd als Extra Uitgebreide dekking, maar ook voor gebeurtenissen die per ongeluk ontstaan door uw eigen schuld. U stoot een emmer water om en uw dure parketvloer loopt flinke schade op of u laat een stoel omvallen en uw muur raakt beschadigd.

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit, we nemen (als u wilt) de zorg en herstelwerkzaamheden uit handen en u hoeft geen geld voor te schieten. Ook wordt u te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Keuze eigen risico

U hebt een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis voor schade aan een smartphone of tablet in uw woning. Kiest u voor een vrijwillig eigen risico? Dan vervalt dit eigen risico bij schade aan een smartphone of tablet in uw woning.

U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 250,- of € 500,-. Het eigen risico voor stormschade en diefstal en inbraak in grote steden vervalt wanneer u kiest voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico op de module buiten het huis blijft wel gelden als u deze dekking hebt meeverzekerd. Uw eigen risico halveert als u gebruik maakt van Direct Schade Herstel van Delta Lloyd. Dit zijn schadeherstellers waarmee Delta Lloyd een samenwerkingsverband heeft.

Buiten het huis

Met de module buiten het huis zijn uw eigendommen ook buiten de deur verzekerd tegen schade en diefstal. Dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar uw werk. Uw inboedel is ook buitenshuis verzekerd, het hele jaar door. U kunt deze module extra meeverzekeren op de Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering.

Glas

Wilt u ook de ramen in uw woning meeverzekeren? Bij de Compleet dekking zijn die al meeverzekerd. Bij de Extra Uitgebreide dekking kunt u de verzekering uitbreiden met de Delta Lloyd Glasverzekering (de module glas).

Belangrijke informatie

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze opstal- en inboedelverzekering.