Ongevallenverzekering individueel

Wilt u deze verzekering?

Hebt u interesse in een Ongevallenverzekering? Delta Lloyd werkt samen met deskundige verzekeringsadviseurs. Zij geven u graag een passend persoonlijk advies op basis van uw wensen en situatie.

Zoek een deskundige verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Hoe beoordelen wij de aanvraag?

Wilt u de Delta Lloyd Ongevallenverzekering afsluiten? Dan vult u hiervoor een aanvraagformulier in. Vervolgens beoordelen wij of wij u kunnen verzekeren. Hiervoor baseren wij ons op de informatie uit uw aanvraagformulier.

Acceptatieleeftijd. Leeftijdsgrens is 64 jaar

U moet jonger zijn dan 65 jaar om deze verzekering af te kunnen sluiten. 64 jaar is de zogenoemde maximale acceptatieleeftijd.

Gezondheidsverklaring bij een verzekerd bedrag van 250.000 euro of meer

Wilt u maximaal 250.000 euro verzekeren voor rubriek A en/of B? Dan vragen wij geen gezondheidsverklaring. U hoeft in dat geval dan alleen een eenvoudig aanvraagformulier in te vullen. Wilt u een hoger verzekerd bedrag dan 250.000 euro? Dan moet u een medische keuring laten doen.

Eindleeftijd

De eindleeftijd van deze verzekering is 70 jaar. De verzekering eindigt op de laatste dag van het verzekeringsjaar waarin u 70 jaar bent geworden.

Looptijd

De eerste periode van deze verzekering is standaard één jaar. U kunt de verzekering twee maanden voor het einde van deze periode opzeggen. Zegt u niet op? Dan verlengen wij uw verzekering na de eerste periode steeds voor een periode van een jaar. U kunt dan wel de verzekering op ieder moment opzeggen. U hebt dan een opzegtermijn van een maand.

Betalingstermijn

De normale betalingstermijn is twaalf maanden. Bij andere betalingstermijnen betaalt u een hogere premie:

  • 3 procent bij 6 maanden;
  • 5 procent bij 3 maanden;
  • 7 procent bij 1 maand.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: