Print pagina

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering
  • Delta Lloyd Inboedelverzekering scoort 5 sterren op kwaliteit (MoneyView)
  • Tablet, smartphone en laptop ook buiten huis mee te verzekeren.
  • Nooit voor een te laag bedrag verzekerd met de garantie tegen onderverzekering.
  • Korting op de premie als u kiest voor een vrijwillig eigen risico.

Waar is het voor?

Met de inboedelverzekering van Delta Lloyd bent u goed beschermd. Zo groeit de inboedelverzekering van Delta Lloyd met u mee, u krijgt namelijk garantie tegen onderverzekering. U bent daardoor nooit voor een te laag bedrag verzekerd. De inboedelverzekering van Delta Lloyd verzekert al uw bezittingen in de woning bij schade door bijvoorbeeld brand of diefstal.

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit, we nemen (als u wilt) de zorg en herstelwerkzaamheden uit handen en u hoeft geen geld voor te schieten. Ook wordt u te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

U kunt kiezen uit twee dekkingen:

Buiten het huis

De module buiten het huis geldt binnen Nederland als uw eigendommen buiten de deur beschadigd raken of worden gestolen. Dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar werk. Kortom: alles wat u buiten de deur doet; het hele jaar door. U kunt deze module extra meeverzekeren op de Opstal en Inboedel Combinatieverzekering.

Glas

U kunt de ramen van uw woning verzekeren met de glasverzekering van Delta Lloyd. De module Glas is een aparte module die u kunt meeverzekeren op de inboedelverzekering.

Kostbaarheden

Ook uw waardevolle spullen kunt u meeverzekeren met de kostbaarhedenverzekering van Delta Lloyd. De Delta Lloyd kostbaarhedenverzekering is een extra verzekering die u bij uw inboedelverzekering kunt afsluiten.

Belangrijke informatie

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: