Inboedelverzekering

Inboedelverzekering
  • Inboedelverzekering met compleet dekking scoort 5 sterren op voorwaarden (Moneyview).
  • Uw tablet, smartphone en laptop ook buiten huis mee te verzekeren.
  • U bent nooit voor een te laag bedrag verzekerd met de garantie tegen onderverzekering.
  • U krijgt korting op uw premie als u kiest voor een vrijwillig eigen risico.
  • U ontvangt de nieuwwaarde bij schade als uw bezittingen niet voor meer dan de helft in waarde zijn gedaald.

Waar is het voor?

Met de inboedelverzekering van Delta Lloyd bent u goed beschermd. Zo groeit de inboedelverzekering van Delta Lloyd met u mee, u krijgt namelijk garantie tegen onderverzekering. U bent daardoor nooit voor een te laag bedrag verzekerd. De inboedelverzekering van Delta Lloyd verzekert al uw bezittingen in de woning bij schade door bijvoorbeeld brand of diefstal.

U kunt kiezen uit twee dekkingen:

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. We betalen snel uit, we nemen (als u wilt) de zorg en herstelwerkzaamheden uit handen en u hoeft geen geld voor te schieten. Ook wordt u te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Buiten het huis

Tijdens dagjes uit, evenementen of onderweg van en naar uw werk is het belangrijk ook uw tablet, smartphone of laptop goed te verzekeren. In Nederland bent u het hele jaar verzekerd van een ruime vergoeding bij beschadiging of diefstal. U kunt deze module extra afsluiten bij uw inboedelverzekering. 

Glas

U kunt de ramen van uw woning verzekeren met de glasverzekering van Delta Lloyd. De module Glas is een aparte module die u kunt meeverzekeren op de inboedelverzekering.

Kostbaarheden

Ook uw waardevolle spullen kunt u meeverzekeren met de kostbaarhedenverzekering van Delta Lloyd. De Delta Lloyd kostbaarhedenverzekering is een extra verzekering die u bij uw inboedelverzekering kunt afsluiten.

Belangrijke informatie

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Moneyview Inboedelverzekering - 5 sterren
Verzekeringskaart

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze inboedelverzekering.