Print pagina

EffectPlusHypotheek Rekening

Hoe belegt u op uw EffectPlusHypotheek Rekening?

U stort iedere maand een bedrag op een beleggingsrekening. Dat is de EffectPlusHypotheek Rekening. U mag ook in het begin in één keer een bedrag storten of allebei. Daarnaast is het tussentijds storten van extra geld ook nog mogelijk. Met het bedrag van de beleggingen betaalt u uw hypotheek of een deel ervan terug. Dat doet u op de einddatum van uw hypotheek. De beleggingsrekening wordt verpand aan Delta Lloyd. Dit betekent dat wij het geld van de rekening mogen gebruiken, als u zich niet aan de afspraken houdt.

Met de EffectPlusHypotheek Rekening mag u zelf kiezen hoe u belegt. U kunt kiezen uit een groot aantal beleggingsfondsen of beleggen via modelportefeuilles. U belegt zelfstandig. Dit betekent dat wij alleen uw beleggingsopdrachten uitvoeren en controleren of daar genoeg geld voor op uw rekening staat. U beoordeelt dus zelf de marktsituatie en neemt uw eigen beleggingsbeslissingen. U kunt hierbij het gratis Beleggerskompas gebruiken.

Wat is het Beleggerskompas?

Het Beleggerskompas is een geautomatiseerd hulpmiddel met uitgebreide informatie over onze beleggingsfondsen. Hiermee kunt u zelf uw beleggingsportefeuille samenstellen. Het Beleggerskompas houdt hierbij rekening met uw beleggingsdoelstellingen en het risico dat u wilt lopen. U kunt het Beleggerskompas het best gebruiken als u bent ingelogd op uw rekening via Delta Lloyd E-Bankieren.

Let op: Het Beleggerskompas is geen beleggingsadvies. Als u het Beleggerkompas gebruikt, bent u dus zelf verantwoordelijk voor het verloop van uw beleggingen.

Wat is de opbrengst van uw beleggingen?

De opbrengst van uw beleggingen hangt af van de resultaten van de gekozen beleggingsfondsen. Doen de koersen van de beleggingsfondsen het goed, dan profiteert u daarvan mee. Doen de koersen het minder, dan is uw opbrengst lager. U kunt ook tijdelijk geld parkeren op het spaargedeelte van uw EffectPlusHypotheek Rekening. Dan krijgt u hierover rente. Dit noemen wij credit rente. Die rente kan veranderen. Delta Lloyd Bank mag de rentepercentages altijd aanpassen. Wij berekenen de door u te ontvangen rente per jaar.

Downloads

Over geldzaken en hypotheken

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en hypotheken:

Andere aflosvormen

Naast de EffectPlusHypotheek Rekening biedt Delta Lloyd ook andere manieren om uw lening terug te betalen. Kies de aflosvorm die het beste bij u past.