Gezinsongevallenverzekering

Gezinsongevallenverzekering
  • U bent wereldwijd verzekerd na een ongeval
  • U kiest zelf welke dekking het beste bij u past
  • U kunt uw kinderen meeverzekeren
  • U hebt ook dekking bij een ongeluk op het werk of door ziekte

Waarom een gezinsongevallenverzekering?

Een val van de trap, een sportblessure, een slippartij met de fiets. Het komt helaas vaak voor. Met deze verzekering krijgen nabestaanden bij overlijden of blijvende invaliditeit een vast bedrag. Krijgt u of een gezinslid een ongeval als gevolg van een ziekte of een ongeval op het werk? Ook dan hebt u recht op een uitkering.

Kies zelf welke dekking het beste bij u past

Met de Delta Lloyd Gezinsongevallenverzekering kunt u de kosten betalen die u maakt na het ongeluk. Denk aan het aanpassen van uw woning of auto. U kiest zelf hoe hoog het maximale bedrag is dat u bij een ongeval krijgt. Dit doet u als u uw verzekering afsluit. Hoeveel premie u betaalt, hangt af van welk pakket u kiest. Maar ook of u alleenstaand bent, een partner hebt of kinderen. 

Welk bedrag u precies krijgt, is afhankelijk van het percentage dat u invalide bent geworden na het ongeluk. Is dit bijvoorbeeld 30 procent? Dan ontvangt u 30 procent van het verzekerde bedrag dat u hebt gekozen. Betrokken experts behandelen uw schade met zorg. U hoeft geen geld voor te schieten.

Welk pakket kiest u? Hoe hoog is het bedrag?
Bij overlijden Bij blijvende invaliditeit
Pakket 1 € 5.000,- € 25.000,-
Pakket 2 € 5.000,- € 50.000,-
Pakket 3 € 5.000,- € 75.000,-

Sommige beroepen niet verzekerd

Sommige beroepen kennen (te) veel risico’s. Daarom zijn ongevallen op het werk bij sommige beroepen niet verzekerd. Zoals het beroep van brandweerman en piloot. Lees de polisvoorwaarden [PDF] voor een volledig overzicht van de dekking.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Verzekeringskaart

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart staat wat wel en niet gedekt is door deze gezinsongevallenverzekering.