Direct Ingaand Pensioen

Brochures en documenten

Wilt u meer informatie over het Direct Ingaand Pensioen? Hieronder staat kort beschreven welke informatie u in het document vindt.

Vrijkomend Pensioen – brochure

Binnenkort bereikt uw pensioenverzekering de einddatum. Dit betekent dat uw pensioenkapitaal beschikbaar komt. Delta Lloyd informeert u hier graag zo duidelijk mogelijk over. In deze brochure leest u algemene informatie over hoe u het vrijkomende pensioenkapitaal kunt besteden en waar u daarbij op moet letten. Ook leest u meer informatie over welke belastingregels er gelden.

Brochure Direct Ingaand Pensioen

In de brochure leest u wat het Direct Ingaande Pensioen is. Verder leest u wat de belangrijkste kenmerken ervan zijn. En wat het product voor u kan betekenen.

Dienstenwijzer

In de dienstenwijzer staat informatie over onze organisatie, bij wie u terecht kunt met vragen en andere belangrijke gegevens.

Productwijzer

In deze productwijzer vindt u algemene informatie over het Direct Ingaand Pensioen. Welke risico’s dekt deze verzekering? Met de productwijzer helpen verzekeraars u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars.

Financiële bijsluiter

In de financiële bijsluiter staat informatie over het product, de kosten en de risico’s.

Direct Ingaand Pensioen - voorwaarden

In deze voorwaarden leest u onder andere wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten, wanneer er wordt uitgekeerd en wanneer niet. Wilt u precies weten wat de voorwaarden voor het Direct Ingaande Pensioen zijn? Bekijk dan de (polis)voorwaarden.

Contraverzekering Direct Ingaand Pensioen – voorwaarden

In deze voorwaarden leest u onder andere wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten, wanneer er wordt uitgekeerd en wanneer niet. Wilt u precies weten wat de voorwaarden voor de Contraverzekering Direct Ingaand Pensioen zijn? Bekijk dan de (polis)voorwaarden.

Dienstverleningsdocument

Het ministerie van Financiën heeft een dienstverleningsdocument opgesteld. Wij stellen dit document aan u ter beschikking. In dit document leest u wat wij als aanbieder voor u kunnen betekenen bij een Direct Ingaand Pensioen. In de tekst van het dienstverleningsdocument staat “vermogen opbouwen”. Een specifieke tekst voor de Direct Ingaand Pensioen is niet door het Ministerie opgesteld. Wij kunnen voorstellen dat dit lastig is voor u. Hebt u vragen hierover? Neem dan contact op met uw financieel adviseur.

Let op!

In deze documenten geven we u geen advies. Wij kunnen ons voorstellen dat u wel advies wilt hebben. Uw financieel adviseur helpt u hier graag bij.