Brandverzekering agrarisch bedrijf

Verzeker uw bedrijfspand, vee en oogstproducten

  • Verzeker eenvoudig bedrijfsmiddelen mee
  • Keuze uit vier uitgebreide aanvullende dekkingen
  • Afgestemd op uw bedrijf en situatie

Brandverzekering agrarisch bedrijf

Inbraak, brand of een omvallende boom door een storm kan voor flinke schade zorgen aan uw bedrijf. Bijvoorbeeld aan uw bedrijfspanden, de inventaris, dieren of oogstproducten. Met de brandverzekering agrarisch bedrijf bent u goed verzekerd. U stelt de brandverzekering zelf samen uit de dekkingen die u nodig hebt.

Wat is verzekerd?

De brandverzekering dekt schade door gebeurtenissen als brand, storm, wateroverlast en inbraak. Binnen de verzekering kunt u vier dekkingen toevoegen. Deze dekkingen kunt u ook als losse verzekeringen afsluiten.

Gebouwen Verzeker uw bedrijfspand tegen schade door brand, storm, wateroverlast en vandalisme.
Inventaris en voorraden Verzeker uw inventaris, machines en voorraden in uw gebouw tegen schade door brand, storm, wateroverlast en vandalisme.
Dieren Verzeker uw dieren bij mee tegen schade door brand, storm, wateroverlast en vandalisme.
Oogstproducten Verzeker de oogstproducten die u op dat moment binnen heeft liggen mee tegen schade door brand, storm, wateroverlast en vandalisme.

Wat kan ik nog meer verzekeren?

Binnen het Agrarisch Ondernemerspakket brengt u eenvoudig zakelijke en privé-verzekeringen onder. Zo kunt u uw woonhuis en uw inboedel verzekeren.

Woonhuisverzekering Brand, ontploffing, blikseminslag, vandalisme, water, stoom, rook, roet, schade aan huisraad door neerslag, inbraak en poging daartoe.
Inboedelverzekering Uw bezittingen in huis (inboedel) zijn verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak en vandalisme.

Beide verzekeringen zijn alleen af te sluiten binnen Het Agrarisch Ondernemerspakket. Ook is het mogelijk om uw melkvee te verzekeren tegen ziekte en ongevallen. Vraag hiernaar bij uw adviseur.

Zorgeloos Herstel

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. U wilt niet dat een schade uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Met Zorgeloos Herstel bieden wij u de mogelijkheid om schades snel en vakkundig door een van onze herstellers te laten repareren. Hierbij nemen wij voor u alle bijbehorende werkzaamheden uit handen. U hebt één aanspreekpunt die alle stappen van de schadeafhandeling regelt, ook als er meerdere reparateurs nodig zijn. U kunt gebruik maken van Zorgeloos Herstel bij brandschade, inbraakschade, stormschade of waterschade.

De voordelen van Zorgeloos Herstel
  • Schadeherstel door erkende vakmensen
  • Eén aanspreekpunt voor de schadeafhandeling
  • Geen facturen voorschieten of bonnen declareren
U houdt altijd de keuze om een eigen reparateur in te schakelen en dus geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel. Als u kiest voor een eigen reparateur dan keren wij de schade altijd snel uit.

Wat kost de verzekering?

U kunt de brandverzekering naar wens aanpassen. De verzekeringspremie hangt af van de gekozen dekkingen en de verzekerde waarde. Daarnaast bieden we u een aantrekkelijke no-claimregeling tot maximaal 10%. Uw verzekeringsadviseur informeert u hier graag over.

Vrijblijvend advies

Hebt u behoefte aan persoonlijk advies over uw verzekeringen? Bespreek dan de mogelijkheden met een verzekeringsadviseur.

Belangrijke documenten