Beleggen privé

Beleggen is een manier om vermogen op te bouwen. Afhankelijk van uw doel heeft u meerdere mogelijkheden. Zoals een aanvulling op uw pensioen of vrij beleggen in beleggingsfondsen. Kies uit het overzicht de vorm die het beste bij u past.

Beleggen met een doel

Wilt u beleggen met een persoonlijk doel? Kies waarvoor u wilt beleggen. Zoals beleggen om uw pensioen aan te vullen of uw hypotheek af te lossen.

Beleggen met een doel

Beleggingsfondsen

Bij Delta Lloyd Bank kunt u beleggen in beleggingsfondsen. Maar wat is fondsbeleggen en welke soorten zijn er?

Beleggingsfondsen

Pensioenbeleggen

Het Delta Lloyd Persoonlijk Pensioen Plan is een pensioenregeling op basis van beleggingen. Hebt u via uw (ex-)werkgever pensioen bij Delta Lloyd? Of hebt u vroeger pensioen bij ons opgebouwd? Op deze pagina vindt u meer informatie over beleggingsvormen, fondsen en koersen. Ook vindt u hier de formulieren om te bepalen welk beleggingsprofiel het beste bij u past.

Vrij beleggen

U wilt beleggen zonder beperkingen? Met geld waar u vrij over beschikt? Dat kan met de BeleggingsPlus Rekening. U bepaalt hoe en waarin u belegt.

Hulp bij beleggen

Met het gratis Beleggerskompas kiest u voor een eenvoudige, heldere en duidelijke hulp bij beleggen. Een hulp waar u zelf de regie in handen houdt.

Kosten van beleggen

Welke kosten rekent Delta Lloyd Bank voor beleggen? Denk aan kosten voor het aankopen, verkopen of het veranderen van uw aandelen in een beleggingsfonds.

Over beleggen

Als u belegt investeert u in een bedrijf. U kunt dit op verschillende manieren doen. Wij leggen u uit hoe beleggen werkt. Goed om te weten als u wilt gaan beleggen.

Dienstverlening Delta Lloyd Bank

Wat doet uw financieel adviseur? Wat doet Delta Lloyd?