BeleggingsPlus Rekening

BeleggingsPlus rekening
  • Geen transactiekosten bij online beleggen
  • Uitgebreid aanbod van beleggingsfondsen
  • Gratis hulp met het Beleggerskompas

Wat is een BeleggingsPlus Rekening?

Met een BeleggingsPlus Rekening kunt u op één beleggingsrekening sparen en beleggen. U kiest uit een aantal beleggingsfondsen. Over het deel dat u (tijdelijk) niet belegt, ontvangt u een variabele rente.

Voor ons fondsaanbod en informatie over de beleggingsfondsen kijkt u op het koersoverzicht. Wilt u gratis hulp bij het beleggen? Maak dan gebruik van het Beleggerskompas.

Is deze beleggingsrekening geschikt voor u?

U spaart, maar eigenlijk wilt u meer opbrengst (rendement) behalen. U bent bereid daarvoor wat risico te nemen. Herkenbaar? Dan is een beleggingsrekening iets voor u. Kies dan voor onze BeleggingsPlus Rekening.

Hoe maakt u een rendementsberekening?

Bereken hoeveel vermogen u kunt opbouwen door te beleggen met de BeleggingsPlus Rekening. U kunt rekenen met drie voorbeeldportefeuilles oplopend van een laag risico (defensief) tot een hoog risico (offensief). U bepaalt zelf of u eenmalig een bedrag inlegt of een bedrag op wilt bouwen door periodiek in te leggen.

BeleggingsPlus Rekening aanvragen?

Bepaal samen met een financieel adviseur de beste oplossing voor uw situatie. Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt. Deze geeft u graag persoonlijk advies. U kunt ook direct de BeleggingsPlus Rekening aanvragen [PDF] .

Risico

Bij alleen sparen is het risico dat u uw inleg niet terugkrijgt zeer klein. Kiest u (ook) voor beleggen dan neemt dit risico toe. Bespreek uw risico met uw financieel adviseur. Zie ook: www.afm.nl.

Over geldzaken en beleggen

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en beleggen:

E-bankieren

Online beleggen zonder kosten.