Auto verzekeren op andere naam

Bent u de eigenaar van de auto, maar wilt u de auto verzekeren op een andere naam? Bij Delta Lloyd kunt u de verzekering voor een tweede auto op naam van uw partner, uw kind of uw ouders zetten. Toch kan het voordeliger zijn beide autoverzekeringen juist op uw eigen naam te zetten.

Autoverzekering op naam van uw partner

De auto is uw eigendom, maar u wilt de autoverzekering graag op naam van uw partner zetten? Dat kan. Delta Lloyd en de meeste andere verzekeraars gaan ervan uit dat beide partners in elkaars auto’s rijden.

Auto verzekeren op naam van uw kind

Is uw kind de regelmatige bestuurder van de auto? Dan kunt u de auto verzekeren op naam van uw kind. Voorwaarde is dat uw kind nog bij u woont.

Autoverzekering op naam ouders

Hebt u een auto en wilt u profiteren van het voordeel dat al voor uw ouders geldt? Dan kunt u uw auto verzekeren op naam van uw ouders.

Twee autoverzekeringen op één naam

U kunt een tweede autoverzekering op een andere naam zetten. Toch kan het verstandig zijn dit juist niet te doen. Wilt u een tweede auto verzekeren en profiteren van de voordelen die al gelden voor uw eerste auto? Zet deze tweede autoverzekering dan ook op uw naam. U kunt uw partner of kind dan opgeven als regelmatige bestuurder van de tweede auto. Zo kunt u de opgebouwde schadevrije jaren en de daaraan gekoppelde no-claimkorting overnemen van de eerste auto. Daardoor betaalt u minder premie dan wanneer u de tweede autoverzekering bijvoorbeeld op naam van uw partner zet.

Auto verzekeren?

Wilt u uw auto verzekeren? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze! Kies uit drie basisdekkingen en eventueel voor aanvullende verzekeringen.